Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER

Haberler

  • Tetra Pak İzmir’den Dünyaya Ambalaj İhraç Ediyor

    Tetra Pak İzmir’den Dünyaya Ambalaj İhraç Ediyor

    Tüm iş süreçlerinde gıdanın yanı sıra insanı ve doğayı korumaya yönelik bir yaklaşımla hareket eden Tetra Pak Türkiye, sürdürülebilirlik yaklaşımı ve çevreye duyarlı çalışmalarıyla hem bölgeye hem de Türkiye’ye katkı sağlamaya devam ediyor.... Devamı »
  • Hayat’tan “Demleme Soğuk Çay”

    Hayat’tan “Demleme Soğuk Çay”

    Hayat Su’nun yeni “Demleme Soğuk Çay”ı, raflarda yerini aldı. “Hayatta Hep İyisi Var” sloganıyla tüketiciyle buluşan “Hayat Demleme Soğuk Çay” serisi, demleme çay ile % 10 oranında meyve suyunun birleşiminden oluşuyor ve hem Hayat Su dünyasında hem de soğuk çay kategorisinde bir ilk olma özelliği taşıyor.... Devamı »
  • Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

    Polonez’in Hem Glütensiz Hem De Mini Paketleri Raflarda!

    Polonez’in Mini Lezzet ürünlerini, çemensiz pastırma ailesine dahil olan Mini Lezzet 50 gr pastırma, 40 gr kurutulmuş füme et ve 50 gr karabiber kaplamalı sucuk ile genişledi. Paketlerin üzerinde bulunan glütensiz amblemi sayesinde çölyak hastaları da bu ürünleri kolaylıkla seçilebiliyor.... Devamı »
  • Tetra Pak 10. MEYED Juiceful İstanbul Zirvesi’nde

    Tetra Pak 10. MEYED Juiceful İstanbul Zirvesi’nde

    Dünyanın önde gelen gıda işleme ve ambalaj çözümleri şirketi Tetra Pak, 10. MEYED Juiceul İstanbul Zirvesi’nde meyve suyu alanında dünya çapında tüketici trendlerini ve dijitalleşmenin meyve suyu sektöründe paketleme alanında getirdiği yenilik ve çözümleri anlatacak.... Devamı »
  • Restoran Lezzetleri Banvit’le Sofranızda…

    Restoran Lezzetleri Banvit’le Sofranızda…

    Usta şeflerin özel tarifleriyle hazırlanan, restoran deneyimini evinize getiren Banvit’in hemen pişirilmeye hazır yeni Lezzet Serisi; Acılı Fajita, Kekikli Tavuk Sote, Köri Soslu Tavuk ve 7 Baharatlı Baget satışa çıktı...... Devamı »
121314151617181920212217.sayfadasınız. Toplam 30 sayfa var.