Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Türk Henkel 60 Yılda Hayatın Her Alanında

Türk Henkel 60 Yılda Hayatın Her Alanında

Dünya genelinde 56 ülkede 50 bini aşkın çalışanıyla 148 yıldır faaliyet gösteren Henkel, bu yıl ülkemizdeki 60’ıncı yılını geride bıraktı.

Türk Henkel 60 Yılda Hayatın Her Alanında
Ülkemizdeki yolculuğuna 1963 yılında İstanbul Gebze’de faaliyete geçen fabrikasıyla başlayan Türk Henkel, 60 yıl içinde inovatif ürünleriyle Türk insanının hayatına değer katan birçok yeniliğe imza attı. Türk Henkel, Türkiye’nin ilk sıvı bulaşık deterjanı Pril, ilk deterjanı Tursil, ilk yumuşatıcısı Vernel, ilk sıvı saç kremi Gliss, dünyanın ve Türkiye’nin ilk stick yapıştırıcısı Pritt gibi her biri kendi alanlarında ilk olan markaları tüketicilerin kullanımına sundu. Bugün Yapıştırıcı Teknolojileri ve Tüketici Markaları İş Birimlerinde toplam 34 markası bulunan Türk Henkel, 60 yıldır hayatımızın her alanında var.

Henkel’de yatırımların odak noktasında sürdürülebilirlik var
Henkel’in globalde gerçekleştirdiği yatırımların odak noktalarından birini de sürdürülebilirlik konusu oluşturuyor. Henkel'de ortak amaç, “Gelecek Nesiller İçin İyiliğe Öncülük Etmek“ olarak ifade ediliyor. Bu noktadan hareketle Henkel, 2030 ve sonrası için global sürdürülebilirlik stratejisinin çerçevesini de çoktan çizmiş durumda. Şirket, 2030'a kadar operasyonlarını iklim pozitif hale getirmeyi, 2025'e kadar tüm yönetim seviyelerinde cinsiyet eşitliği sağlamayı, toplum eğitimi programlarını ve gönüllülük faaliyetlerini genişletmeyi ve ambalajları %100 geri dönüştürülebilir ya da yeniden kullanılabilir şekilde tasarlamayı hedefliyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • TOYO INK FLEXIBLE PACKAGING EUROPE KONFERANSINDA!

    TOYO INK FLEXIBLE PACKAGING EUROPE KONFERANSINDA!

    Ambalaj ve basım sektörlerine yönelik yenilikçi çözümleri ile uluslararası alandaki gücünü perçinleyen Toyo Ink, Avrupa esnek ambalaj sanayinin çatı örgütü olan Flexible Packaging Europe’un Yaz Konferansı’na Ana Sponsor oldu.... Devamı »
  • Gıdanın Dev Buluşması Eylül’de

    Gıdanın Dev Buluşması Eylül’de

    CNR FOOD İstanbul ve CNR Ambalaj Özel Bölümü; İtalya, Almanya, Rusya’nın yanı sıra, sektörün hedef pazarları olan MENA bölgesinin de aralarında olduğu, 84 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetlerini ağırlayacak.... Devamı »
  • Vigor PLC Teknolojisi

    Vigor PLC Teknolojisi

    Neredeyse her projede rahatlıkla kullanabileceğiniz Vigor PLC ile artık makinelerinizin otomasyon maliyetleri azalıyor kabiliyetleri artıyor.... Devamı »