Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / MESCORD Yeni Yılda Yeni Çatı Altında

MESCORD Yeni Yılda Yeni Çatı Altında

Her geçen gün büyümeye ve gelismeye devam eden Mescord, 2024 yılına Düzce’deki yeni fabrikasında girecek.

MESCORD Yeni Yılda Yeni Çatı Altında
Geçtiğimiz yıl Aralık ayında Onur Holding bünyesine dahil edilen Mescord, modern üretim tesisini Düzce'ye taşıyor. Mescord, yeni yıla yeni fabrikasında girerken sevkiyatlarını Ataşehir'deki Onur Holding merkezi ofisinden sürdürmeye devam edecek.
Ambalaj sektöründe faaliyet gösteren Mescord Endüstriyel; özellikle kolili ve paletli mal sevkiyatı sırasında mallarınızın hasar görmeden müşterinize teslimi için gerekli koruma önlemlerini almanızı sağlamaktadır.

1996 senesinde iş dünyasının kapılarını açan Mescord; çember taşıma arabası, çember gerdirme aletleri, çember besleme aparatları, plastik köşebentler, kompozit çemberler, tekstil çemberler, galvanizli & fosfatlı tel tokalar, Polyester çemberler, Polipropilen çember, plastik veya karton köşe koruyucular gibi birçok ürünün üretimini, imalatını ve toptan satışını yapmaktadır. Firma yaptığı çalışmalarla Avrupa, Amerika, Orta Doğu ve Türk Cumhuriyetleri’ne markasının güvenirliğini ve kalitesini ispatlamış durumda.

Mescord; dünya standartlarında üretim kalitesi, üretim ve know how tecrübesi, fiyat/ performans faydası, geniş ve yenilenen ürün portföyü, müşteri odaklı yaklaşımı, ulaşılabilirliği, hızlı teslimat süreleri ve esnek servis çözümleri ile müşterilerine aradığı kaliteli hizmeti sunmayı başaran bir firma olarak geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir.



 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ABANT' DAN MG80SC

    ABANT' DAN MG80SC

    Özellikler: • Makine ölçüleri: 920 x 675 x 1030 mm (W x L x H) • Vakum oda ölçüleri: 830 x 555 x 180 mm • Yapıştırma çene: 2 x 800 mm... Devamı »