Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / SISTRADE, Labelexpo Europe 2023 Fuarı'nda Güçlü Bir Şekilde Hazır Bulundu

SISTRADE, Labelexpo Europe 2023 Fuarı'nda Güçlü Bir Şekilde Hazır Bulundu

Labelexpo Europe'un başarılı neticesiyle SISTRADE, parlak bir geleceğe hazır, etiket ve ambalaj baskı endüstrisini dönüştürme misyonuna devam etmekte kararlı.

SISTRADE, Labelexpo Europe 2023 Fuarı'nda Güçlü Bir Şekilde Hazır Bulundu
Labelexpo Europe, etiket ve ambalaj baskı endüstrisi için önde gelen bir etkinlik olarak tanınır ve dünyanın dört bir yanından profesyonelleri, sergileyicileri ve düşünce liderlerini çeker. Bu yıl SISTRADE, pazardaki konumunu pekiştirmek amacıyla son teknoloji ürünleri ve yenilikçi çözümlerini sergiledi.

SISTRADE, otomasyon, bağlantı ve insan becerilerini birleştiren Endüstri 5.0'daki en son gelişmelerini tanıttı ve endüstriyi dönüştürme olasılıkları ve potansiyeli konusunda katılımcılarda etkileyici bir izlenim bıraktı.

Ziyaretçiler, canlı gösterimleri izleme ve etiket ve ambalaj baskı endüstrisi için teknolojiyi baştan sona devrim yaratan yeni nesil Sistrade yazılımının en son güncellemelerini keşfetme fırsatı buldular. Bu sunum sırasında, Etiket Teknik Veri Sayfasının yeni işlevlerini vurguladık. Bu işlevler, Grafik Süreç Yönetimi ve Dijital İş Emirleri ile birleştirildiğinde, akıllı üretim ve tam veri izlenebilirliği için gereken tüm teknik verileri içeren ana veri havuzunu içeriyor.
Labelexpo Europe, SISTRADE için müşterilerle, ortaklarla ve sektördeki potansiyel müşterilerle etkileşimde bulunma, değerli bağlantılar ve işbirliği fırsatlarını destekleme konusunda mükemmel bir platform sağladı.

SISTRADE Uluslararası İşletme Genel Direktörü Paulo Souto, etkinliğin başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: 'Labelexpo Europe, SISTRADE olarak etiket ve ambalaj baskı endüstrisindeki yenilik sınırlarını zorlama taahhüdümüzü sergileme harika bir fırsat oldu. Aldığımız olumlu geri bildirimlerden dolayı minnettarız ve ortaya çıkan yeni işbirliği fırsatları ve olanakları heyecanla bekliyoruz.


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    SMS TORK Inovaling'den İki Ödülle Ayrıldı.

    Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan İnovaLİG yarışmasında, SMS TORK çalışma kültürü inovasyonu “Yalın Üretim” ile, “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü Kobi” kategorisinde ikinci oldu.... Devamı »