Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ayın Ürünleri / Robopac Micra Kafes Tipi Manuel Shrinkleme Makinesi

Robopac Micra Kafes Tipi Manuel Shrinkleme Makinesi

PAKMAK AMBALAJ Hakkında Detaylı Bilgi İçin: www.pakmak.com

Robopac Micra Kafes Tipi Manuel Shrinkleme Makinesi
  • MICRA M ve MICRA L tipi olmak üzere 2 modeli mevcuttur.
  • MICRA M Modelinin ürün ölçüsü 500*380*200mm’dir.
  • (En*Boy*Yükseklik) MICRA L Modelinin ürün ölçüsü 800*500*200mm’dir.
  • (En*Boy*Yükseklik) Robopac Micra Kafes Tipi Manuel Shrinkleme Makinesi'nin her iki modelinde de 10 hafızalı program mevcuttur.
  • Şirinkleme makinesi, filmleme makinesi, manuel şirikleme makinesi olarak farklı isimlerle bir çok alanda kulllanılan Robopac Micra Kafes Tipi Manuel Shrinkleme Makinesi'nde ürünler, filmle kaplanmak için manuel olarak operatör tarafından kafese yerleştirilir ve kaynaklama işlemi, çerçevenin “L” olan kısmında yapılır.
  • Robopac Micra Kafes Tipi Manuel Shrinkleme Makinesi  PP,PVC,POLYOLEFIN,PE Film kullanımına uygundur.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Çizgi Altı Reklam ile Çizginiz Olsun

    Çizgi Altı Reklam ile Çizginiz Olsun

    Çizgi altı reklamların çoğu, matbaa ürünlerinden oluşur. Bu yüzden yapacağınız çalışmanın iyi bir matbaa firması ile çalışması önemlidir. Sude Ajans olarak Çizgi altı reklamları sizin için sıraladık!... Devamı »
  • Masal Diyarlarını Aratmayan Mimarisiyle Moskova Kızıl Meydan

    Masal Diyarlarını Aratmayan Mimarisiyle Moskova Kızıl Meydan

    Rusya'nın başkenti ve en kalabalık şehri olan Moskova Şehri, Doğu Avrupa'nın önemli politik, ekonomik, kültürel ve bilim merkezlerinden biridir. Şehrin yüzyıllar boyunca değişen ideolojik yapı ve siyasi yönetim biçimlerinin birleşimiyle farklı mimari yapılara ve kültürel özelliklere sahip olması sizi bambaşka dünyalara götürecek olan Kızıl Meydan turumuza başlıyoruz…... Devamı »
  • DOMOTEX DIGITAL DAY’e Hazır Olun!

    DOMOTEX DIGITAL DAY’e Hazır Olun!

    COVID-19 salgınının ardından mevcut küresel durumlar, halı ve zemin kaplamaları için dünyanın önde gelen ticaret fuarı DOMOTEX’in 2021 senesi için Hannover'de fiziksel bir fuarın planlanmasını ve organize edilmesini imkansız hale getiriyor. Bunun yerine, yeni dijital format “DOMOTEX Digital Day” 20 Mayıs 2021'de sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.... Devamı »
  • BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    16. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı –BeautyEurasia, 25-27 Kasım 2020 olarak belirlenen yeni tarihinde yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçileriyle ağırlamak için hazırlıklarına devam ediyor.... Devamı »