Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / B&R’dan 140 kW’a kadar olan yüksek güçlü servo motorlar...

B&R’dan 140 kW’a kadar olan yüksek güçlü servo motorlar...

B&R ürün gruplarını yüksek tork ve yüksek devir servo motorları ile genişletti. 8KS serisindeki yüksek verimli motorlar 140 kW güç ve 555 Nm stall torku sağlayabiliyor..

B&R’dan 140 kW’a kadar olan yüksek güçlü servo motorlar...
Daha yüksek güç aralığı gerektiren yeni uygulama alanları
B&R ürün gruplarını yüksek tork ve yüksek devir servo motorları ile genişletti. 8KS serisindeki yüksek verimli motorlar 140 kW güç ve 555 Nm stall torku sağlayabiliyor. İki farklı boyut ve 3000 rpm'e kadar devir seçenekleriyle sunulan 8KS motorlar yüksek güç gerektiren endüstride geniş yelpaze uygulamalar için yeni olanaklar sunuyor. Ayrıca bu servo motorları aksiyal ya da radyal fanlar, su soğutma ve opsiyonel montaj ayakları ile de temin etmek mümkündür.
Yüksek güçteki servo tahrik çözümleri için
Bu motor serisi B&R servo pompa kontrolleriyle bir araya geldiğinde yüksek güç gerektiren ancak enerjiyi de verimli kullanan hidrolik sürücü çözümlerinin geliştirilmesi için mükemmel bir ikili oluşturur. Örneğin serinin güçlendirilmiş rulmana sahip olan çeşidi elektrikli enjeksiyon kalıp makineleri için gereken yüksek torklu kayış besleme eksenlerinin kurulmasını mümkün kılar.
Basit entegrasyon ve kolayca devreye alma – tam da beklendiği gibi
Bu serideki servo motorlar ACOPOSmulti sürücüler ve tüm B&R sistemine kolay entegrasyonu sayesinde kesintisiz uyumluluk sağlar. Servo motorlar bir resolver enkoder, optik enkoder EnDat ara yüzü ile ve gömülü elektronik etiket çipi ile donatılmıştır. Sonuç olarak 8KS motorlar diğer tüm B&R motorlarının sağladığı kurulum ve operasyon konforunu sağlıyor.
 
B&R Hakkında
B&R, Avusturya'da genel merkezleri ve tüm dünyada ofisleri bulunan özel bir şirkettir. Endüstriyel otomasyonda bir dünya lideri olan B&R, makine ve proses otomasyonu, hareket kontrolü, HMI ve entegre güvenlik teknolojisi için geliştirdiği komple çözümlerini hemen hemen her sektörde müşterilerine sunmak için gelişmiş mühendislik bilgisini en güncel teknoloji ile harmanlıyor. B&R, endüstriyel fieldbus haberleşme standartları POWERLINK, openSAFETY ve Automation Studio yazılım geliştirme ortamını kullanarak otomasyon mühendisliğinin geleceğini yeniden tanımlıyor. B&R, süreçlerini kolaylaştırma ve müşteri beklentilerinin ötesine geçme konusundaki kararlılığıyla yenilikçi ruhunu canlı tutarak endüstriyel otomasyon sektörünün ön sıralarında yer alıyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • %99’u Havadan Oluşan Çanta Üretildi

    %99’u Havadan Oluşan Çanta Üretildi

    Fransız lüks moda markası Coperni, Fashion Week 2024 Fuarı’nda görenleri şaşkına çeviren bir çanta sergiledi. Bu çantayı farklı kılan özelliği ise çantanın %99’unun havadan, %1’inin camdan oluşması ve ağırlığının ise sadece 33 gram olması.... Devamı »