Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / HEDEF MALİYET, İŞ GÜCÜ VE ZAMAN KAZANCI İLE KOLAY ÇÖZÜMLER SAĞLIYORUZ

HEDEF MALİYET, İŞ GÜCÜ VE ZAMAN KAZANCI İLE KOLAY ÇÖZÜMLER SAĞLIYORUZ

KUHNKE TURKEY Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.kuhnketurkey.com

HEDEF MALİYET, İŞ GÜCÜ VE ZAMAN KAZANCI İLE KOLAY ÇÖZÜMLER SAĞLIYORUZ
Kuhnke Turkey markasının kuruluş amacı ve stratejileri hakkında bilgi verir misiniz?

Kuhnke Turkey Firmasının kuruluş amacı; Alman kalitesi ile Türkiye’nin otomasyon pazarına yeni ürünler sunmaktır.
Türkiye’de mevcut Endüstriyel Kontrol sistemleri farklı markalar altında toplanıp kombinasyon oluşturmaktadır.
KUHNKE TURKEY firmasının bu doğrultudaki amacı TEK MARKA TEK ÇÖZÜM imajı ile piyasaya tüm ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİNİ oluşturan ekipmanları (PLC, HMI-PLC, PANEL, SERVO MOTOR, SERVO SÜRÜCÜ) KUHNKE markası ile sunmaktadır.
Böylece müşteri proje çözümlerine hedef maliyet, iş gücü ve zaman kazancı ile kolay çözümler bulabilecektir.
 
Kuhnke, müşteriye özel ürünleri hedef maliyetle geliştiriyor. Bu konuda Ar - Ge departmanınızın çalışma şekli hakkında bizi bilgilendirir misiniz?

Kuhnke Turkey,Endüstriyel kontrol sistemlerinde teknolojik olarak yeni ürünlerin geliştirilmesi ve tedariğine odaklanmaktadır. Kuhnke, müşterilerine rekabet avantajı sunar ve müşteriye özel ürünleri hedef maliyetle AR-GE yapar ve geliştirir. Türkiye sanayisinin gelişmesi için yeni teknolojileri her zaman takip eder ve yeniliklere uygun AR-GE çalışmaları yapar.
 
Birçok farklı sektör alanında hizmet veren Kuhnke Turkey, müşterilerine özel çözüm üretme ve geliştirme konusunda nasıl bir yol izliyor?

Kuhnke Turkey ‘nin ana pazarları makine üreticileri, tıbbi ve analitik ekipman, uçak iç ekipmanları, enerji üretimi, gıda, ambalaj, tekstil vb. bir çok sektör olduğunu söyleyebilirim. Türkiye’ de mevcut Müşterilerimizin projelerinin senaryolarına özel çözümler üretiyoruz. Müşterilerimizin iş geliştirme süreçlerinin her aşamasını birlikte takip ediyoruz.
 
Okuyucularımıza ürün ve hizmetlerinizden genel olarak bahseder misiniz?

Endüstriyel sistemlerin her geçen gün daha hızlı geliştiği günümüzde, üreticilerin daha güvenilir, verimli ve hızlı üretime ihtiyaçları artmaktadır. KUHNKE Turkey, Fabrika Otomasyonu, Otomotiv, Ambalajlama, Enerji, Makine gibi sektörlerde müşterilerine Bayii ve Entegratörler vasıtasıyla hizmet vermektedir. Alman markasıyla ve kalitesiyle sanayi sektörünün her alanında ekonomik ve kaliteli çözümler üretmek ve teknik destek vermek bizim işimiz.
 
Firmanızı sektördeki rakiplerinden ayıran özelliklerden biraz bahseder misiniz?

TEK MARKA TEK ÇÖZÜM imajımız en büyük özelliğimizdir. Rakip firmalara karşı fiyat ve tedarik hızımız her zaman avantajımız olacaktır.Alman Ürün kalitesi, deneyimli teknik destek ve satış ekibi farkımızı her zaman yansıtacaktır.
 
Ürünlerinizin satış sonrası destek ve kontrolünü sağlama sisteminizi okuyucularımızla paylaşır mısınız?

Kuhnke Turkey olarak çalıştığımız firmalara satış sonrasında Uzman Teknik Ekibimizle destek vermekteyiz.
Gerek satış öncesi gerek satış sonrası desteğimizi tüm partnerlerimize sunmaktayız.
Firma bünyemizde düzenli olarak Satış ve Teknik eğitimler düzenlemekteyiz.
ISO9001 standartlarına uygun olarak kurumsal yapımızla müşterilerimize her zaman kaliteli ürün ve hizmet sunmaktayız.
 
Endüstriyel otomasyon sektörünün geleceği hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Bugün, dünya artık Endüstri 4.0’ı yaşıyor, hatta bir sonraki endüstri devriminin temelleri atılıyor ve Endüstri 5.0’dan güçlü şekilde bahsediliyor. İnternet sayesinde makineler arası iletişimin başladığı, insan gücüyle yapılan üretim süreçlerinde robotların devreye girdiği, neredeyse tüm üretim süreçlerinin dijitalleştiği bir dönemdeyiz. Endüstriyel otomasyon Türkiye imalat sektörünün geleceği için çok önemlidir. Bugün itibarıyla sektöre baktığımızda, makine sektöründen başlayarak diğer tüm sektörlerin hepsinde otomasyonun yoğun olarak kullanıldığını ve dünya ile rekabet edecek bir yapıda olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Türkiye’de her geçen gün artan rekabet koşullarının otomasyon talebini de arttırdığını göstermektedir.
Küresel düzeyde rekabetin ancak otomasyonla olabileceğini çok iyi biliyor ve bununla paralel olarak otomasyon yaklaşımları ve uygulama alanları da gayet yüksek. Türkiye’ nin Endüstri 4.0 sayesinde gelişmesini umuyoruz.
 
Kuhnke Turkey 2021 yılına ait hedeflerinizden bahseder misiniz? 

2020 yılından daha iyi bir yıl hedefliyoruz. Ürünlerimizin bayi kanalları ile satışa sunulması ve bayi sayısını arttırmak, sektörde yerimizi korumak. 2021 yılını minimum %30 büyüme ile tamamlamak istiyoruz.
 
Okuyucularımıza son olarak söylemek istedikleriniz nelerdir?

Öncelikle otomasyon sektörü çok geniş kapsamlı bir sektördür. Her sektörün artık dijitalleşme çağını yakalamak için üretimin her alanında otomasyona adapte olmaları kaçınılmaz bir gerçektir. Kaçınılmazı geciktirmeyelim.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR