Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Eskişehir, Havacılık ve Makine İmalat Sanayindeki Gücünü Bu Fuarda Görücüye Çıkaracak

Eskişehir, Havacılık ve Makine İmalat Sanayindeki Gücünü Bu Fuarda Görücüye Çıkaracak

Eskişehir’in, ilk “Ar-Ge, Sanayi ve Teknoloji Fuarı” olan “Eskişehir Endüstri Fuarı”, 9-12 Haziran 2021 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Eskişehir, Havacılık ve Makine İmalat Sanayindeki Gücünü Bu Fuarda Görücüye Çıkaracak
Eskişehir, Havacılık ve Makine İmalat Sanayindeki Gücünü Bu Fuarda Görücüye Çıkaracak
 
Eskişehir’in, ilk “Ar-Ge, Sanayi ve Teknoloji Fuarı” olan “Eskişehir Endüstri Fuarı”, 9-12 Haziran 2021 tarihleri arasında Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.  TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Eskişehir Ticaret Odası -  TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek ve dört gün sürecek, Eskişehir’in havacılık ve makine sanayindeki gücünü ortaya koyacak olan yeni bir fuarın hazırlıkları devam ediyor. Eskişehir Endüstri Fuarı, TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, Eskişehir Ticaret Odası, Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve KOSGEB’in destekleri ile gerçekleşecek.  
 
“Sektörün gelecek vizyonu gözler önüne serilecek”
 
TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, güçlü bir sanayiye sahip olmasının yanında, makine sektöründe çok güçlü bir altyapısı bulunan Eskişehir’de, milli ve yerli üretimin gücünün ortaya koyulacağı böyle bir fuarı ilk kez gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.  İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmaların son teknoloji inovasyon ürünlerine ev sahipliği yapacak fuarın 12 metrekarelik kapalı alanda gerçekleşeceğini aktaran Ersözlü, fuarın Eskişehir başta olmak üzere Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Sakarya, Kocaeli gibi sanayi şehirlerinden 100’ü aşkın firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşeceğini ifade etti.
Fuarın, bölgenin üretimine, ihracatına ve ekonomisine büyük katkılar sunacağını ve aynı zamanda sektör için önemli bir pazar olacağını belirten Ersözlü, “Fuarımızın iki ana sektörü havacılık ve imalat sanayi olacak. Birinci salonda havacılık sanayi ürünleri sergilenirken, diğer salonda imalat sanayisindeki önemli firmalar yer alacak. Eskişehir aynı zamanda havacılık ve savunma sanayi alanında faaliyet gösteren firmaların merkezi konumunda ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı, 1. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğü, TEİ, TÜRASAŞ ve İŞBİR Elektrik başta olmak üzere savunma sanayinde faaliyet gösteren firmalar fuarımıza katılıyor” dedi.
 
“Yoğun ikili iş görüşmeleri olacak”
 
İlhan Ersözlü, fuarın yerli üretimi desteklemek ve yerli tedarikçilerle iş geliştirmek amacıyla, makine ve havacılık sektörlerindeki lider firmalar ile Ar-Ge firmalarını, alt yüklenicileri, tedarikçileri, yan sanayi firmalarını, işletme ve robot teknolojilerini yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren sektör profesyonelleriyle aynı organizasyonda buluşturacak olmanın yanı sıra B2B- ikili iş görüşmelerine de ev sahipliği yapacağını vurgu yaptı.  Eskişehir Endüstri Fuarı’nın yurt dışı ziyaretçi ayağında hibrit fuar modeli uygulanacağına dikkat çeken Ersözlü, “Yabancı ziyaretçiler, Business Connect Platformu’nu kullanarak yapılan eşleştirmeler sonunda, ilgilendikleri faaliyet alanındaki katılımcı firmaları platform üzerinden de ziyaret edip, online B2B – İkili İş Görüşmesi gerçekleştirebilecekler” ifadelerini kullandı. Ersözlü ayrıca, fuara İstanbul, Ankara, Bursa, Konya, İzmir, Sakarya, Kocaeli, Manisa, Afyon, Kütahya, Bilecik, Uşak, Antalya, Samsun, Hatay ve Balıkesir gibi şehirlerden yoğun ziyaretçi beklediklerini de sözlerine ekledi. 
 
 
 
“Dört gün boyunca ziyaret edilebilecek”
 
 “9-10-11 Haziran 2021 tarihlerinde 10:00-19:00, son gün olan 12 Haziran 2021 tarihinde ise 10:00-18:00 saatleri arasında ziyarete açık olan Fuarı ziyaret etmek isteyen yerli ve yabancı ziyaretçiler MyTüyap mobil uygulaması üzerinden veya www.eskisehirendustrifuari.com web sitesinden online davetiyelerini alarak fuarı gezebilecekler” diyen Ersözlü, fuarda sergilenecek ürün grupları ile ilgili şu bilgileri paylaştı: “ Havacılık uçak sanayi, işleme teknolojileri, beyaz eşya teknolojileri, takım tezgahları, kalite kontrol sistemleri, gıda işleme makineleri, tren, vagon ve demiryolu teknolojileri, istifleme, ısıtma ve soğutma teknolojileri, demir çelik sanayi teknolojileri, enerji, tekstil üretim teknolojileri, üretim makineleri, otomasyon, plastik ve ambalaj teknolojileri, kaynak, kesme, delme makineleri, metal işleme makineleri.”

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Kolijet, Koli Ve Ambalaj Bulma Derdine Son Veriyor

    ​Kolijet, Koli Ve Ambalaj Bulma Derdine Son Veriyor

    Özel baskılı kutular, koliler, e-ticaret kargo kutuları, kargo kutuları, kapaklı kargo kutuları, e-ticaret kolileri, zigzag kırpık kağıt kategorisindeki ürünlere tek tıkla ulaşmanızı sağlayan Kolijet, ürün ambalajına ihtiyaç duyan herkesin ihtiyacını ertesi gün ayağına getiriyor.... Devamı »