Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Son Yılların Trendi Inert UV Sistemler

Son Yılların Trendi Inert UV Sistemler

UV Teknoloji Kimya Makine Hakkında Detaylı Bilgi İçin: https://www.uvtek.com.tr/

Son Yılların Trendi Inert UV Sistemler
Yeni teknolojili inert UV sistemlerimizden bahsetmeden önce, 1993’den beri Türkiye’nin ilk UV sistem üreticisi ve sürekli gelişen teknoloji ile yeni sistemler tasarlayan UVtek UV Kürleme sistemlerini tanıtmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Baskı & ambalaj, ahşap, cam ve dezenfeksiyon sistemleri olmak üzere 4 ana dalda faaliyet göstermekteyiz. Coğrafyamızın ilk UV sistemleri üreticisi olmak bize sektörün devlerinin tedarikçisi olma ayrıcalığını yaşattı.
 
Gıda, medikal, paketleme ve sıvı paketleme alanlarında son yıllarda trend olan, inert UV sistemlerimizi UVtek tecrübesi ve güvencesi ile Türkiye pazarına kavuşturduk.
Fotobaşlatıcılarda %50’ye varan azalma sebebiyle mürekkep maliyetlerinde azalma, koku ve sararmada azalma, kimyasalların ambalajdan dolgu malzemesine geçişinde azalma gibi avantajların yanı sıra, üretim hızında artış, daha az güç gerektiğinden alt tabakanın daha az ısınması, %50 ‘ye varan enerji tasarrufu, kürlemenin gerçekleştiği inert odada neredeyse hiç oksijen bulunmadığından daha az ozon jenerasyonu gibi sebeplerden tercih edilen ve gittikçe yaygınlaşan Inert UV sistemlerini, her müşterimizin gereksinimlerine göre özel tasarlıyoruz. Inert gazı olarak genellikle azot tercih ediyoruz, ancak gerekirse başka gazlar da kullanılabilir. Inert UV sistemlerimiz, inert kabini ile birlikte UV sistemin müşterimizin uygulama alanına göre tasarlanmasının yanında her işin gerektirdiği ölçüde oksijen seviyesinin belirlenmesi ve analizör ile limitleri aşmayacak kontrol altında tutulması, gerekli durumlarda UV sensörler ile UV enerjisinin sürekli izlenmesi gibi özelliklerle donatılmaktadır.
Bunların dışında son teknoloji ile geliştirilmiş UVtek UV sistemlerinin %20-100 arasında kademesiz güç ayarının yapılması, kullanım alanına göre sulu veya hava soğutmalı alternatifleri, geliştirilmiş reflektör özellikleri, kullanıcı dostu dokunmatik ekran gibi alışılageldik özellikleri ile inert ortamın sağladığı avantajlar pekiştirilmektedir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR