Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Tayvan'ın Dev Makine Üreticileri MAKTEK'te Türk Sanayicileri ile Buluştu

Tayvan'ın Dev Makine Üreticileri MAKTEK'te Türk Sanayicileri ile Buluştu

Tayvan, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan MAKTEK fuarında akıllı takım tezgahlarını Türk sanayicileri ile tanıştırdı.

Tayvan'ın Dev Makine Üreticileri MAKTEK'te Türk Sanayicileri ile Buluştu
www.c-line.com.tr

Tayvanlı akıllı takım tezgahı üreticileri, pandemi sonrası imalat endüstrisinin değişen taleplere uyum sağlamak, süreçleri optimize etmek ve verimliliği artırmak üzere ihtiyaç duyduğu akıllı üretim çözümlerinin Türkiye lansmanlarını MAKTEK Fuarı’nda yaptı.

TAITRA (Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Konseyi), PMC (Hassas Makine Araştırma ve Geliştirme Merkezi) katkısı ve (MOEA) Tayvan Ekonomik İlişkiler Bakanlığı himayesindeki (BOFT) Tayvan Dış Ticaret Bürosu tarafından MAKTEK’te açılan Taiwan Smart Manufacturing standında Accutex, Ccutex, Chevalier, Tongtai, VisionWide, YCM, HonorSeiki, Victor Taichung’un da aralarında bulunduğu 12 Tayvanlı akıllı makine üreticisi, çözümlerini 360 VR teknolojisi ile sergiledi.
Tayvan standının açılışında konuşan Tayvan Ekonomik ve Kültür Misyonu Temsilcisi Volkan Chih-YangHuang, “Tayvan, Türkiye’nin elektrikli araçlar, yeşil enerji, savunma ve daha birçok sektördeki gelişimine güçlü bir destek sağlayabilir. İki tarafın da endüstriyel gelişimini tamamlayıcı avantajları sayesinde Türkiye’nin tüm bölgede üretim merkezi olma yolunu açmasını sağlayacak en iyi akıllı ortağın Tayvan olacağına inanıyoruz.” dedi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR