Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / ​Güvenilir, Sorumlu, Yenilikçi, Çözüm Üreten: ‘‘Süper Film Ambalaj’’

​Güvenilir, Sorumlu, Yenilikçi, Çözüm Üreten: ‘‘Süper Film Ambalaj’’

Süper Film, Dünya’nın yakından takip ettiği “Döngüsel Ekonomi” çözümlerine uygun olarak sürdürülebilirlik ilkelerini benimsemektedir.

​Güvenilir, Sorumlu, Yenilikçi, Çözüm Üreten: ‘‘Süper Film Ambalaj’’
Süper Film Ambalaj; çevresine, çalışanlarına ve müşterilerine olan saygısından ödün vermeden; yenilikçi, sürdürülebilir ve değer yaratan ürünlerle fayda sağlamayı ve yüksek verimli bir dünya şirketi olmayı kendine vizyon olarak seçen bir Sanko Holding kuruluşudur. Sanko Holding, 1904’ten günümüze kadar, Türkiye ve Global arenadaki pek çok alanda liderliğini sürdürürken, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük tekstil, yenilenebilir enerji, çimento ve ambalaj üreticileri arasındadır. 14 binden fazla kişiyi istihdam eden grup, dünya çapında ürün ve hizmetler sunarak tüm paydaşları için değer yaratmaya devam etmektedir.

Süper Film, Gaziantep Başpınar Organize Sanayi Bölgesi’nde 63.000 m² alan üzerinde 1993 yılından beri üretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Toplamda 70.000 ton/yıl üretim kapasiteli BOPP, 48.000 ton/yıl BOPET, 6.000 ton/yıl çok katlı Bariyer film ve CPP ve 39.000 ton/yıl kapasiteli METALİZE üretim hatları bulunmaktadır.


0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Çizgi Altı Reklam ile Çizginiz Olsun

    Çizgi Altı Reklam ile Çizginiz Olsun

    Çizgi altı reklamların çoğu, matbaa ürünlerinden oluşur. Bu yüzden yapacağınız çalışmanın iyi bir matbaa firması ile çalışması önemlidir. Sude Ajans olarak Çizgi altı reklamları sizin için sıraladık!... Devamı »