Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Geri Dönüşüm / TOBB Atık ve Geri Dönüşüm Sanayi Meclisi Kuruldu

TOBB Atık ve Geri Dönüşüm Sanayi Meclisi Kuruldu

TOBB Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin : www.tobb.org.tr

TOBB Atık ve Geri Dönüşüm Sanayi Meclisi Kuruldu
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Sektör Meclisleri çatısı altında 62’nci Sektör Meclisi olarak Atık ve Geri Dönüşüm Sanayi Meclisi kuruldu.
Yeni meclisin kuruluşuna ilişkin konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kıvanç, atık ve geri dönüşüm sektörünün, küresel olarak geliştirilen ve ortaya konan stratejilerle dünyada önemli bir noktaya geldiğini ifade ederek, Meclis olarak sektör ve ülke adına çok faydalı işlerin altına imza atılacağından emin olduğunu ifade etti.
Meclisin seçimli toplantısı TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri S. Selim Kandemir ve Zeki Kıvanç’ın başkanlığında sektör temsilcilerinin yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleştirilirken, yapılan seçim sonucunda Meclis Başkanlığına oybirliğiyle ITC Invest Trading & Consulting AG Yönetim Kurulu başkanı Ali Kantur seçildi.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ATHAPACK MAXOM F320/460

    ATHAPACK MAXOM F320/460

    Özellikleri: • Ürüne temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir. • Çeşitli paket tipleri; yastık, körüklü, oturan gibi.... Devamı »
  • İşte Oscar’lık Ambalajlar

    İşte Oscar’lık Ambalajlar

    ​Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nın ödül töreni bugün Shangri-La Bosphorus'da gerçekleştirildi.... Devamı »