Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Tam Otomatik Kase Kapama Makinesi E42

Tam Otomatik Kase Kapama Makinesi E42

Tam otomatik kase kapama makinesi E42 tabak kapatma makineleri tasarımına uygun geliştirilmiştir

Tam Otomatik Kase Kapama Makinesi E42
Tam otomatik kase kapama makinesi E42 tabak kapatma makineleri tasarımına uygun geliştirilmiştir. Makine ölçüleri 1150x4995x182 h mm’dir. Saatte 360 cyle ve 1440 paket yapabilir. Pompa kapasitesi 160 ve 300 m³’dür. Üst film sargısı 720 mm genişliktedir. Standart olarak kullanılan 187*137*80 tabak kalıplarından 8 adet yan yana işlem yapabilir.
Tam otomatik tabak kapama makinası E42 genellikle seri üretim vakum paketleme yapılacak işlemler için önerilen müşteriler tarafından sipariş alan modeldir. Vakumlama yapılacak ürünün çok olması sebebi ile normal ve büyük ebatlardaki ölçüleri sayesinde oldukça kullanışlı bir modeldir.
Tüm modelimiz 3 yıl garantili, CE Sertifikası sahip ve tamamen paslanmaz çelik AISI304 tasarımlıdır. Vakumlama ihtiyacına göre makineye entegre edilen sistemdir. Her üretilen makinenin içinde standart olarak bulunmaktadır. İç hazne içerisindeki borular sayesinde vakumlama esnasında gıda gazını içeriye aktarmaktadır. Gıda gazı bulunan vakumlama işlemlerinde, ürünün kalitesi daha uzun süre korunmaktadır.
Garanti süresi boyunca ücretsiz bir şekilde yetkili servis hizmeti verilmektedir. Garanti süresi bitiminde, bakım ve yedek parça hizmeti firmamız tarafından yapılmakta olup, yedek parça yetkili personel onayı sonrasında müşterimize iletilmektedir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

    TULİPACK 2. Tesisini Açıyor…

    TULİPACK, 2013 yılında Thin-Wall & IML olarak adlandırılan kalıp içi etiketleme tekniği ile ince cidarlı plastik gıda ambalajı üretmek üzere faaliyete geçti. TULİPACK, yenilikçi ve teknolojik çözümleri kullanarak ürettiği ürünler ile ambalaj pazarına yeni bir bakış açısı kazandırmıştır.... Devamı »
  • ​AMI Ve EGE'den Türkiye Plastik Sektörü İçin İş Birliği

    ​AMI Ve EGE'den Türkiye Plastik Sektörü İçin İş Birliği

    Küresel plastik piyasası oyuncularına yönelik etkinlik, yayın, danışmanlık faaliyetleri yürüten İngiliz Applied Market Information (AMI) ile plastik sektörüne yönelik yayıncılık, teknik ve kurumsal iletişim danışmanlığı faaliyetleri yürüten Ege İletişim Danışmanlığı ile iş birliği anlaşması imzaladı.... Devamı »