Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / KARUSEL OPTIMA Serisi ile Özel Şekilli Paket Üretimi

KARUSEL OPTIMA Serisi ile Özel Şekilli Paket Üretimi

KARUSEL OPTIMA paketleme makinaları özel şekilli, sunumu güzel ve taşıması kolay tuğla tip paket üretmek için dizayn edildi.

KARUSEL OPTIMA Serisi ile Özel Şekilli Paket Üretimi
www.athapack.com

Fasılalı hareket (Intermitant motion) sistemi ile çalışan KARUSEL OPTIMA serisi, Servo-Motion teknolojisini kullanarak ulaşılabilecek maksimum hızlara ulaşır. Modüler yapısı ile gelecekteki ambalaj gereksinimleri ile baş edebilir. Böylece, paketler pazar ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanabilir.

OPTIMA serisi geniş ürün paketleme yelpazesine sahiptir; bakliyat, makarna, kuruyemiş, toz ve taneli kahve, süt tozu, ve benzeri ürünleri gıda veya gıda dışı. Ayrıca, kolay açma ve yeniden kapatma (sticker) özellikli, ek olarak, farklı paket şekilleri de üretebilir. Büyük esnekliğe sahip, paket boyutları hafızada saklanabilir ve istenen paket formatına otomatik olarak kolayca geçiş yapabilir. Gerektiğinde OPTIMA serisi makinalar normal dikey dolum paketleme makinası olarak çalıştırılabilir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Selüloz ve Sudan Çevre Dostu Plastik

    Selüloz ve Sudan Çevre Dostu Plastik

    Plastikler topluma birçok fayda sağlar ve günlük hayatımızda yaygın olarak kullanılırlar: hafiftirler, ucuzdurlar ve uyarlanabilirler. Bununla birlikte, plastiklerin üretimi, işlenmesi ve bertarafı sürdürülebilir değildir ve çevre ve insan sağlığı için büyük bir küresel tehdit oluşturmaktadır. Bitki bazlı hammaddelerden elde edilen yeniden kullanılabilir ve geri dönüştürülebilir plastiklerin çevre dostu olarak işlenmesi ideal bir çözüm olacaktır. Şimdiye kadar, teknolojik zorluklar çok büyük old... Devamı »