Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Yenilikçi Fikirlerle Üretim

Yenilikçi Fikirlerle Üretim

Şirket üretim, tedarik zinciri, yurtiçi - yurtdışı satış ve süreçlerini yürütmektedir.

Yenilikçi Fikirlerle Üretim
Termoform Makinaları alanında 30 yıla aşkın deneyimi ve gelişen bir mühendislik firması olarak 2017 yılında Yenimak Makine adı altında sektöründe hizmet vermeye başlamıştır.

Termoform Makineleri üzerine uzun süredir tasarım, planlama ve AR-GE çalışmaları yürütmekte, hızla gelişmeye devam etmekte ve bu çalışmalar aracılığıyla bilgi tabanını geliştirerek ağırlıklı Almanya veya AB'den güvenilir şirketlerle kanıtlanmış ortaklıklar yapmaktadır.

Almanya'da çok deneyimli bir mühendislik şirketi olan KAMA-Packaging GmbH & CO. KG ile de ortaklık yapmıştır. Yenimak Makina, ürettiği makinelerin tasarımını yapmanın yanı sıra bilgisayar ortamında son teknoloji yazılımlar kullanarak kendi modellerini de oluşturan bir firma olarak öne çıkmaktadır. Bu yaklaşımı yenilikçi tasarımlarıyla AR-GE'ye sağladığı önemli ve sürekli desteğin bir göstergesidir.

 Ayrıca Yenimak Makina, patentlerle korunan birçok yenilikçi teknolojiyi bünyesinde barındırmaktadır. Bu yönüyle de şirketin yeniliğe olan bağlılığının ve sektördeki teknolojik gelişmelerin ön saflarında yer alma yeteneğinin altını çizmektedir.


 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR