Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Schmalz ​Basınçlı Hava İhtiyacı Olmadan Vakum Otomasyonu İçin Yüksek Performans

Schmalz ​Basınçlı Hava İhtiyacı Olmadan Vakum Otomasyonu İçin Yüksek Performans

Kompakt vakum jeneratörü GCPi ile Schmalz, daha yüksek vakum kapasitesine sahip tamamen elektrikli vakum ve üfleme fonksiyonlu yeni bir vakum jeneratörü sunuyor.

Schmalz ​Basınçlı Hava İhtiyacı Olmadan Vakum Otomasyonu İçin Yüksek Performans
LQE kompakt elektirikli valf ile desteklenen kullanıcı, geleneksel ejektör çözümlerinin performansına sahip basınçlı hava ihtiyacı olmadan bir vakum üretimi sağlar.

Basınçlı havanın bulunmadığı ve verimliliğin odak noktası olduğu her yerde tamamen elektrikli vakum sistemleri talep görmektedir. Üretim ve montajın yanı sıra otonom taşıma sistemleri ve robotlarda daha çok görülmektedir. J. Schmalz GmbH'nin yeni Kompakt vakum jeneratörü GCPi, verimli bir çift diyaframlı pompanın yardımıyla kullanım için gereken vakumu üretmektedir. Basınçlı hava yerine sadece 24 voltluk bir enerji beslemesi ile çalışmaktadır. Örneğin bir aküden beslenebilmektedir. Entegre enerji tasarrufu kontrolü sayesinde, pompanın hızı gerektiği gibi kontrol edilir ve ilgili iş parçası için optimize edilir.

Yeni kompakt valf ile hızlı çevrim süreleri
GCPi, IoT'ye hazırdır: Proses parametreleri, entegre IO-Link arayüzü veya dijital kontrol sinyalleri aracılığıyla girilir. Ayrıca cihaza takılı LCD dokunmatik ekran üzerinden parametre girişi yapılabilmektedir. Kullanıcı, entegre NFC arayüzü aracılığıyla proses ilgili bilgileri okuyup, analiz yapabilir.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​AMI Ve EGE'den Türkiye Plastik Sektörü İçin İş Birliği

    ​AMI Ve EGE'den Türkiye Plastik Sektörü İçin İş Birliği

    Küresel plastik piyasası oyuncularına yönelik etkinlik, yayın, danışmanlık faaliyetleri yürüten İngiliz Applied Market Information (AMI) ile plastik sektörüne yönelik yayıncılık, teknik ve kurumsal iletişim danışmanlığı faaliyetleri yürüten Ege İletişim Danışmanlığı ile iş birliği anlaşması imzaladı.... Devamı »
  • Ambalajın Genç Tasarımcıları Ödüllendirildi, Dünya Ambalaj Devleri İstanbul’da Buluştu

    Ambalajın Genç Tasarımcıları Ödüllendirildi, Dünya Ambalaj Devleri İstanbul’da Buluştu

    Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Reed TÜYAP işbirliği ile düzenlenen 26. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı açıldı. Açılışta konuşma yapan ASD Başkanı Zeki Sarıbekir, sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında en önemli noktanın 'Sorumlu Üretim ve Tüketim' konusu olduğunun altını çizdi. Fuarın açılış gününde ayrıca Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2021’in kazananları da ödüllendirildi.... Devamı »