Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / WORLDSTAR AWARDS 2023'ÜN KAZANANLARI DÜNYA AMBALAJ ÖRGÜTÜ TARAFINDAN AÇIKLANDI

WORLDSTAR AWARDS 2023'ÜN KAZANANLARI DÜNYA AMBALAJ ÖRGÜTÜ TARAFINDAN AÇIKLANDI

Bu yıl ödül alan ambalaj çözümlerinin tam listesine WorldStar web sitesinden ulaşabilirsiniz.

WORLDSTAR AWARDS 2023'ÜN KAZANANLARI DÜNYA AMBALAJ ÖRGÜTÜ TARAFINDAN AÇIKLANDI
Dünya Ambalaj Örgütü (WPO), yeni Hediye Ambalajı, Dijital Ambalaj ve Erişilebilir Ambalaj kategorilerindeki adaylar da dahil olmak üzere 2023 WorldStar Ödülleri’nin 228 kazananını açıkladı. Toplam 41 ülkeden 488 başvurunun yapıldığı yarışmada Japonya 26 ödülle en çok ödül alan ülke olurken, onu 19 ödülle Avustralya ve Yeni Zelanda, 18 ödülle Hindistan ve Almanya, 14 ödülle Türkiye ve 13 ödülle Avusturya takip etti. Başarılı ambalaj tasarımları arasında O F Packaging’s Koh Kerbside firmasının Geri Dönüştürülebilir Doldurma Ağızlı Poşeti, Pact Group firmasının Norco için %100 rPET süt şişesi ve POLIFILM EXTRUSION GmbH firmasının oda sıcaklığında laminasyonlu poliolefin filmi yer alıyor.


WorldStar Ödülleri’nin tüm adayları, son iki yıl içinde Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) tarafından tanınan başka bir ambalaj yarışmasından ulusal veya bölgesel bir ambalaj ödülünün sahibi oldu. Bu yılki ödüllerde üç yeni ödül fırsatı da sunuldu: Hediye Ambalajı ve Dijital Ambalaj alanlarında iki ana
kategori ve Erişilebilir Ambalaj alanında özel bir kategori. Bu yılın kazananları ödüllerine 6 Mayıs’ta Düsseldorf’ta İnterpack 2023 Fuarı kapsamında düzenlenecek Gala Töreni’nde kavuşacak. Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) ayrıca Başkan Ödülü, Sürdürülebilirlik Ödülü, Pazarlama Ödülü ve Gıda Tasarrufu Sağlayan Ambalaj Ödülü için başarılı olan adayları da açıklayacak. Amcor’un HDPE bazlı bir farmasötik blister ambalaj sistemi olan AmSky, 2022 Sürdürülebilirlik Ödülleri’nde hem WorldStar Ödülü sahibi hem de ‘Geri Dönüştürülebilir Ambalaj’ kategorisinde finalist oldu.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR