Pazar , 05 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Metsä Group’un Düzenlediği Better With Less Tasarım Yarışması Kazananlarını Açıkladı

Metsä Group’un Düzenlediği Better With Less Tasarım Yarışması Kazananlarını Açıkladı

Yarışmaya 27 ülkeden 124 kişi katıldı. Onur Mansiyonu Ödülünü Türkiye'den Mine Koca Aldı!

Metsä Group’un Düzenlediği Better With Less Tasarım Yarışması Kazananlarını Açıkladı
Metsä Group’un bir parçası olan, Metsä Board tarafından düzenlenen Better With Less – Design Challenge 2022-2023 küresel ambalaj tasarımı yarışması, dünyanın dört bir yanındaki tasarımcıları geleceğin sıfır atık ambalajını yaratmaya davet etti.
Yarışmanın kazananları 31 Ocakta açıklandı. Bu yıl katılanların tasarımları oldukça dikkat çekiciydi ve kazananı belirlemek oldukça zordu. Bu nedenle 1.lik ödülü iki kişi arasında paylaştırıldı. Türkiye’den yarışmaya katılan, Mine Koca Onur Mansiyonu ödülünün sahibi oldu.

F’lover Tasarımı – Mine Koca
F’lover, tek parça karton ambalajla çiçekleri hediye haline getirmeyi hedefliyor. Asılabilen ya da ayakta sergilenebilen F’lover, ayrıca çiçek taşımacılığında kullanılan diğer malzemelerin yerini alıyor.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • JCR Rating, Sarten Ambalaj’ın Notunu A’ya Yükseltti

    JCR Rating, Sarten Ambalaj’ın Notunu A’ya Yükseltti

    JCR Eurasia Rating, Sarten Ambalaj ve baglı ortaklarının konsolide finansal yapısı ile mevcut ve planlanan tahvil ihraçlarının nakit akımlarının periyodik gözden geçirilmesi sürecinde firmayı yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride degerlendirdi. Ayrıca Sarten’in uzun vadeli ulusal notunu ‘A- (Trk)’den ‘A (Trk)’ seviyesine yükseltti.... Devamı »
  • DÜNYANIN EN GÜZEL 5 TROPİK ADASI

    DÜNYANIN EN GÜZEL 5 TROPİK ADASI

    Manzaraların güzelliğiyle sizleri adeta büyüleyecek, çektiğiniz fotoğraflarla harika anılar kaydedeceğiniz en güzel 5 tropik ada rotalarını bu sayımızda sizler için hazırladık.... Devamı »