Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Marchesini Group, Achema 2022’de

Marchesini Group, Achema 2022’de

22-26 Ağustos tarihleri arasında Marchesini Group, Achema’nın 2022 edisyonunda yer alacak.

Marchesini Group, Achema 2022’de
www.marchesini.com

Pandemi nedeniyle Nisan-Ağustos ayları arasında ertelenen ve en çok beklenen kimya, ilaç ve biyoteknoloji etkinliklerinden biri olan Achema 2022, 22-26 Ağustos tarihleri arasında Frankfurt fuar alanlarında gerçekleştirilecek.

Her üç yılda bir 50’den fazla ülkeden firmaları bir araya getiren bu fuarda Marchesini Group, Endüstri 4.0, sürdürülebilirlik, güvenlik ve ürün izlenebilirliği alanlarında yenilikçi özelliklere sahip ilaç endüstrisi için geliştirilmiş geniş bir makine ve hat yelpazesini sergileyecek.

Salon 3.1’deki G3 standında merkez sahnede, stratejik ortak SEA Vision - görüş sistemlerinde uzmanlaşmış bir şirket ile birlikte geliştirilen, Blister ürünlerin ambalajlanması, serileştirilmesi ve izlenebilirliği için son teknoloji bir çözüm olacak.

Karton kutularda Blister ambalajlama için robotize entegre bir hat olan INTEGRA 720V, kartonların dinamik tartımı ve kontrolü için entegre kontrol terazisi ile tamamlanmış BL-A525 CW etiketleme makinesi ile sunulacak.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • 1 LT Bitkisel Yağ Dolum ve Kapatma

    1 LT Bitkisel Yağ Dolum ve Kapatma

    FILL TECHNIC Makine Dolum ve Paketleme Sistemleri her çeşit içecek ve sıvının dolum hatlarını anahtar teslimi olarak kuran bir firmadır. Gelişen yeni teknolojileri yakından takip eden firma yeni nesil dolum sistemleri ile siz müşterilerine hizmet vermektedir.... Devamı »
  • GÜNEY ASYA’DA KEŞFEDİLECEK 9 ŞEHİR

    GÜNEY ASYA’DA KEŞFEDİLECEK 9 ŞEHİR

    Kuytu ormanları, harika plajları, hindistan cevizi ağaçları, görkemli şelaleleri, 21. yüzyılın ikonik şehirleri ve her mevsim ılıman iklimi ile Güney Asya tatil tercihlerinin vazgeçilmez odaklarından biri.... Devamı »