Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Makaleler / MODERN TAHRİK SİSTEMİ ALTTAN KAYNAKLI POŞETLERİN ÜRETİMİNDE YÜKSEK VERİM SAĞLIYOR

MODERN TAHRİK SİSTEMİ ALTTAN KAYNAKLI POŞETLERİN ÜRETİMİNDE YÜKSEK VERİM SAĞLIYOR

VDMA tarafından yapılan bir çalışmaya göre, dünya çapında üretilen her dört plastik makinesinden biri, yüzde 70 ihracat oranı ile Almanyaʼdan satılıyor.

MODERN TAHRİK SİSTEMİ ALTTAN KAYNAKLI POŞETLERİN ÜRETİMİNDE YÜKSEK VERİM SAĞLIYOR

MODERN TAHRİK SİSTEMİ ALTTAN KAYNAKLI

POŞETLERİN ÜRETİMİNDE YÜKSEK VERİM SAĞLIYOR 
 

VDMA tarafından yapılan bir çalışmaya göre, dünya çapında üretilen her dört plastik makinesinden biri, yüzde 70 ihracat oranı ile Almanyaʼdan satılıyor.1 LWKB, 45 yılı aşkın süredir plastik endüstrisi için özellikle alttan kaynaklı çeşitli poşet türleri için bu tür kaliteli makineler üretiyor. Baumüller servo tahrikleri, alttan kaynak otomatlarında yüksek verim ve ör. gıda, elektronik ya da ambalaj alanı için güvenli ambalaj üretim kalitesi sağlıyor.

Uluslararası lojistik zincirlerini malların yerden tasarruflu ve güvenli taşınmasını sağlamak için ambalaj malzemelerinde yüksek kalite talep ediyor. Plastik endüstrisinden farklı poşet türleri de bunu sağlıyor. Bu poşetler, çeşitli sektörlere ait ürünü güvenilir biçimde paketliyor ve koruyor. Büyük elektronik mağazaları, yatak üreticileri ya da et ürünleri işletmeleri olsun polibazlı tüm ambalajlarda kullanılıyor. Köln Langerweheʼde bulunan LWKB LangerWeherKunststoffmaschinen- BauGmbH şirketi, alttan kaynaklama sektö- ründeki lider şirketler arasında bulunuyor ve örneğin taşıma ya da ambalaj poşetleri gibi yan kaynak yerine alttan kaynaklı poşetlerin üretimi için makineler geliştirip imal ediyor. 

Yüksek doğruluklu mak

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR