Çarşamba , 08 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Marmara Pet Şeffaf Çözümler Sunar

Marmara Pet Şeffaf Çözümler Sunar

Marmara Pet Levha, Kaliteli Ürünü En İyi Hizmet Anlayışı ile Sunuyor.

Marmara Pet Şeffaf Çözümler Sunar
Marmara Pet levha ve Plastik San. Tic. Ltd. Şti, 2011 yılında İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 3500 m2 kapalı alanda pet folyo (levha) üretimine başlamış olan, kaliteli ürünü en iyi hizmet anlayışı ile sunmayı prensip edinmiş, müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir kuruluştur.  2018 yılı başında yeni tesisine taşınan firma, 4500 m2 kapalı alanda son teknoloji makine parkuru ile ambalaj sektörü, gıda ambalaj sektörü, teksil ve otomotiv sektörleri gibi farklı kullanım alanları olan PET (polietilen tereftalat) levha üretimi yapmaktadır. Gıda ambalajı konusunda uzmanlaşan firmamız şeffaf ve farklı renklerde 24000 ton/yıl PET LEVHA üretimi yapmaktadır. Yumurta violleri, meyve-sebze kapları, peynir kapları, çeşitli seperatörler ve pet su bardakları gibi oldukça geniş bir kullanım alanı vardır. Özellikle tüketiciler arasında şeffaf olması ve içine konulan ürünün net bir şekilde görülebiliyor olması açısından son yıllarda popülaritesini oldukça arttırmıştır. Ayrıca PET camdan sonra en sağlıklı şeffaf ürün olmasının yanı sıra geri dönüşümünün de kolay olması sebebiyle sıklıkla tercih edilen bir üründür. 
Marmara Pet levha ve Plastik San. Tic. Ltd. Şti.'nin ticari yatırımları büyüme hedeflerine paralel doğrultuda kontrollü bir şekilde devam etmektedir. Firma, İstanbul Çorlu'da yeni Pet Şişe geri dönüşüm tesisini 2019 yılı yazında 1000 tonluk işleme kapasitesiyle faaliyete almış olup, çıkan ürünleri kendi üretiminde kullanarak hem kalitesini hem de fiyatlarını kontrol altına almayı başarmıştır. Firmanın yatırımları bu kadarla da sınırlı kalmamıştır ve 2019 Eylül ayında yine İstanbul'un Çorlu bölgesinde konumlanan Karton Masura üretim tesisini de Marmara Karton Masura San. ve Tic. A.Ş. adı altında hizmete sunmuştur. 
Bir dünya markası olma hedefiyle yola çıkan firma, kısa sürede kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiş olmasından dolayı sektörün en hızlı büyüyen firması olmayı başarmıştır.  

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Doğa Tutkunlarını Mest Edecek 5 Rota

    Doğa Tutkunlarını Mest Edecek 5 Rota

    Yeni yerler keşfederken dikkatinizi en çok doğal güzellikler çekiyorsa, doğa ile iç içe olmak sizler için vazgeçilmez bir tutkuysa bu yazımıza göz atmanızda fayda var. Doğa tutkunlarını kendine hayran bırakacak, birbirinden güzel doğa manzaraları rotalarını bu sayımızda sizler için hazırladık.... Devamı »