Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Döner Sistem Kutu Ambalajlama Makinası

Döner Sistem Kutu Ambalajlama Makinası

Açma bandı ünitemiz sistemde standart olup kutulara ambalaj sonrası emniyetli görünüş verip ve kolay açılmasını yardımcı olur.

Döner Sistem Kutu Ambalajlama Makinası
Döner Sistem Kutu Ambalajlama Makinası - AZZ RTR-20
Makinamız ,Dikdörtgen şeklindeki  küçük hacimli vb. 50 gr Nargile kutusu , Draje sakız ve Şeker kutularınındışını ambalajlamak için ideal ve hızlı bir makinadır. Makinamızın  besleme ünitesinden direk kutulama makinalarına bağlanarak otomatik besleme yapılabilir ve dilerseniz el ile besleme yapabilirsiniz.Makinamızın Tüm aksamı mekanik olup tek motordan hareket alarak ambalaj boyu kutu itme ve çıkarma işlemleri döner istasyon ile senkron bir şekilde çalışarak kutular ambalaja tek olarak girer ve döner sistemli üç fonksiyonlu istasyonda kontrollü bir şekilde ambalaj olarak tek tek bir birine sürtmeden hızlı bir çıkış yapar ve kutuların mükemmel bir sıkılıkla pürüzsüz ambalaj olmasını sağlar.
Açma bandı ünitemiz sistemde standart olup kutulara ambalaj sonrası emniyetli görünüş verip ve kolay açılmasını yardımcı olur.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • PLASTİK SEKTÖRÜNÜN YIL SONUNDA %3,9 BÜYÜMESİ BEKLENİYOR

    PLASTİK SEKTÖRÜNÜN YIL SONUNDA %3,9 BÜYÜMESİ BEKLENİYOR

    Plastik sektörünün 2018’in özellikle ikinci yarısında agırlıgını hissettiren kur sokunun yaralarını bu yılın son iki çeyreginde sarmaya basladıgını dile getiren Gülsün, sözlerine su sekilde devam etti: “2019 yılsonu üretimi, hala 2017 yılındaki ya da 2018 yılının ilk yarısındaki seviyenin altında seyrediyor olsa da 2018’in ikinci yarısında görülen dip seviyeden çıkılmıs bulunuyor. Bu baglamda, üretimin miktar bazında 2018 yılına göre %3,9’luk bir artıs ile yılı kapatması beklenmektedir. Sektörün... Devamı »