Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / IPACK-IMA’nın Büyük Başarısı

IPACK-IMA’nın Büyük Başarısı

IPACK-IMA'nın hareketli dönüşü, araştırma ve yenilik yönünden en iyi teknolojik çözümlerin sentezini temsil etti.

IPACK-IMA’nın Büyük Başarısı
www.ipackima.com

IPACK-IMA 2022, ilgili disiplinler, uygulamalar ve iş ekosistemleri arasındaki çapraz bulaşmaya dayalı bir fuar modelinin başarısına damga vuruyor ki, bu da olayın uluslararası düzeyde ağ oluşturmanın önemli bir sonucu olduğunu teyit ediyor. IPACK-IMA, sektör içerisinde rol sahibi olanlara ihtiyaçlarına en uygun çözümü belirlemede etkili bir deneyim sağlamak adına özenle tasarlanmış iş topluluklarında uzmanlaşmaya odaklanan pazarlama yaklaşımı başarısını kanıtladı.

Sürdürülebilirlik ve dijitalleşme, gıda ve gıda dışı sektörlerde gelecek birkaç yılın üretim dinamiklerine yön verecek 2.000'den fazla ürün ve süreç yeniliğinin sunulduğu IPACK-IMA'nın bu sayısında tanıtılan makro trendlerdir.

İçerik ve yenilik, ambalaj endüstrisindeki yeşil devrimi göz önünde bulunduran uluslararası forum Packaging Speaks Green, Best Packaging inovasyon ödülleri ve sektör için en önemli uluslararası yarışma olan World Star Awards, ziyaretçiyi geleceğin gerçek üretim deneyimine taşıyan IPACK-IMA Smart Factory ve IPACK-IMA Digital dâhil, 25'ten fazla güncelleme ve ağ oluşturma etkinliğinde de yer edindi.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Barilla’dan Çevre Dostu Kampanya

    ​Barilla’dan Çevre Dostu Kampanya

    Barilla, 18 Mart Küresel Geri Dönüşüm Günü’nde “Secondhand Box” (İkinci El Kutu) adıyla yenilikçi ve çevreci bir kampanya başlattı. Kampanya ile gelişen ve yaygınlaşan ikinci el ürün satış platformlarında ürünlerin taşınmasından kaynaklı kirliliğe ve sürdürülebilir uygulamaların benimsenmesine dair farkındalık artırılması amaçlanıyor.... Devamı »
  • Deniz Ürünleri Paketleme

    Deniz Ürünleri Paketleme

    Ülkemiz; iklim, toprak yapısı üç tarafı denizlerle çevrili gölleri, barajları, akarsuları ve kaynak suları ile su ürünleri potansiyeli bakımından oldukça şanslı bir ülkedir.... Devamı »