Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ​Tat'ın Ürettiği Soslar Avrupa'nın Dev Market Zincirlerinde Satılacak

​Tat'ın Ürettiği Soslar Avrupa'nın Dev Market Zincirlerinde Satılacak

Tat Gıda, ulusal pazardaki sos kategorisindeki başarısını Avrupa’nın en büyük satış perakende gruplarından Lidl ve E.Leclerc ile Avrupa ülkelerindeki mağazaları için imzaladığı yüksek montanlı PL sos üretim anlaşmaları ile global pazarlara taşıyor.

​Tat'ın Ürettiği Soslar Avrupa'nın Dev Market Zincirlerinde Satılacak
 Bu anlaşmalar ile birlikte Tat Gıda ihracat cirosunda %46, üretim miktarında ise %24 artış sağlayacak.Tat Gıda, Ultra-Clean sos dolum hattı yatırımı ile Türkiye'de soğuk dolum teknolojisiyle ketçap üreten ilk markadır. İnovasyon çalışmaları ve yeni dolum hatlarına yapılan yatırımları ile PET şişe sos üretim kapasitesini 2023 yılında 45 milyondan 75 milyon adete çıkarttı. Yaptığı yatırım hamlelerini pazar payındaki yükselişiyle Tat Gıda, global pazarlarda son 5 yılda ciddi başarılara imza atmıştı ve üretim miktarını %75 oranında yükseltmeyi başarmıştı.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ​Metal Ambalaj İhracatında Lider Sarten Oldu

    ​Metal Ambalaj İhracatında Lider Sarten Oldu

    Yurt içi ve yurt dışında 21 fabrikası ile hizmet veren Sarten Ambalaj, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB), tarafından düzenlenen ‘İhracatın Metalik Yıldızları’ ödül töreninde, ‘Metal Ambalaj’ kategorisinde birinci oldu.... Devamı »