Salı , 07 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar ÜNLÜ PAKETLEME MAKİNE

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar ÜNLÜ PAKETLEME MAKİNE

Cem ÜNLÜ - Yönetici MÜDÜR

Avrasya Ambalaj Fuarı Mini Röportajlar ÜNLÜ PAKETLEME MAKİNE
Bize biraz firmanızdan ve kendinizden bahsedebilir misiniz?

Biz 1983 yılında küçük bir atölyede kurulmuş torna firmasıyız. Ünlü Makina olarak. Biz ikinci nesiliz. Aziz bey kurdu firmamızı. 1995 senesinde Ambalaj makinası imalatı olarak başladık. Biliyorsunuz ambalaj büyük bir derya. Biz hangi sektördeyiz diye anlatacak olursak; bisküvi, sabun, parfüm kutuları, ambalajlama yapan makinalar. Kendi içinde 10 tane makinası olan 52 ülkeye aktif ihracat yapan bir firmayız. Türkiye’de de kendini ispatlamış, Dünya’da da rekabetçi firmalarla bunu sürdüren bir firmayız.

Fuar nasıl geçiyor? Katılım oranından memnunuz?

Biz ortalama 20 yıldır bu fuara katılıyoruz. Ziyaretçi açısından gayet memnunuz. Her geçen sene kendini ziyaretçi olarak yeniliyor, Pazar olarak yeniliyor seneye de katılmayı düşünüyoruz.

Bir önceki fuarlara katılım göstermiş miydiniz?

Daha öncede dediğim gibi 20 yıldır aktif olarak katılıyoruz. Seneye de aynı yerde olmayı umut ediyor hatta büyümeyi düşünüyoruz. Yer bulabilirsek. Katılımcı olarak talep çok büyük olduğu için yerimizi büyütemiyoruz. 5 senedir talep ediyoruz yerimizi büyütmeyi istiyoruz.

Ziyaretçi açısından yabancı ziyaretçileri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Dünyanın durumdan dolayı belki bilemiyorum, Arap ziyaretçi oranı az gibi kendi alanında ekipmanlarını büyütmek isteyenler geliyor tabi. Arap ziyaretçi ve Doğu Avrupa’dan gelenler var tabi ve yerli var tabi.

Ambalaj fuarından beklentilerinizi öğrenebilir miyim?

Sektöründe lider bir fuar Avrasya Ambalaj Fuarı. Bizim derdimiz fuardan ziyade İstanbul Trafiği. Malum bazen gelecek ziyaretçiyi de getiremiyor. Genel olarak fuardan memnunuz.

Sektöre neler söylemek istersiniz?

Biz rekabetçiliği fiyat politikasından ziyade birazcık da kaliteli ürün olarak yapmaya başlarsak kendi aramızda fiyat rekabeti açısından Avrupa’yı dize getiririz. Kaliteyi ön plana getirmemiz lazım. 
 
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR