Cumartesi , 04 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Altınay Teknoloji Grubu Ar-Ge’sini Geliştirdi, İki Kat Daha Hızlı Yüklüyor

Altınay Teknoloji Grubu Ar-Ge’sini Geliştirdi, İki Kat Daha Hızlı Yüklüyor

Altınay Teknoloji Grubu tarafından geliştirilen MATADOR™ robotlu cam yükleme sistemi, daha az alana ihtiyaç duyuyor ve cam plakaları iki kat daha hızlı yüklüyor.

Altınay Teknoloji Grubu Ar-Ge’sini Geliştirdi, İki Kat Daha Hızlı Yüklüyor
Altınay Teknoloji Grubu’nun Ar-Ge’sini geliştirdiği ve patent çalışmalarına devam ettiği MATADOR™ robotlu yükleme hattı, 6 metreye 3 metre ebadında devasa cam plakaları geleneksel sistemlerden iki kat daha hızlı yükleyebiliyor ve yüzde 50 daha az alana ihtiyaç duyuyor.
Konuya ilişkin bilgiler veren Altınay Teknoloji Grubu Şef Mühendisi-Olbricht Cam ve Transfer Teknolojileri Tasarım ve Üretim Yöneticisi Dr. Ahmet Emre Çetin, geçen yıl geliştirdikleri ve patent çalışmaları süren robotlu cam yükleme sistemlerinin, Ar-Ge çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan bir ürün olduğunu ifade etti.
Dr. Çetin, “Sistem; devasa cam plakaları geleneksel sistemlerden iki kat daha hızlı yükleyebiliyor, yüzde 50 daha az alana ihtiyaç duyuyor ve müşteriye daha düşük maliyetli bir çözüm sunuyor.” dedi.

ALTINAY HAKKINDA
2006 yılında 7.000 m2 mühendislik alanı ile Robot Teknolojileri Uygulama Merkezi’nde hizmet vermeye başlamıştır. Robotlu esnek üretim teknolojilerinin geliştirilmesine yönelik uluslararası projelerde yer alan ALTINAY, bugün Tuzla endüstri bölgeleri, İstanbul Teknopark ve Gölcük’te toplamda 13.000 m2’lik kapalı alana sahip olan 5 tesisi ile faaliyet göstermektedir. ALTINAY’ın Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve Rusya’da da organizasyonları bulunmaktadır. ALTINAY; Türkiye, Almanya, Rusya, Fransa, İspanya ve Hollanda başta olmak üzere birçok ülkede sektörün önde gelen firmalarına projeler geliştirmektedir. Robot teknolojisindeki yenilikçi çözümleri, kanıtlanmış proje yönetimi ve endüstriyel tecrübesi ile ALTINAY, günümüzde yüksek teknoloji gerektiren projelerde dünyadaki seçkin müşterilerine değer yaratmaya devam etmektedir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR