Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Dünya Çapında Ambalaj Uzmanı: SUDPACK

Dünya Çapında Ambalaj Uzmanı: SUDPACK

Südpack 55 yıldır dünyanın muhtelif ülkelerinde ve Türkiye’de kendi kurmuş olduğu şubeleri ile dünya ambalaj sektörünün önde gelen bir kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor

Dünya Çapında Ambalaj Uzmanı: SUDPACK
Südpack 55 yıldır dünyanın muhtelif ülkelerinde ve Türkiye’de kendi kurmuş olduğu şubeleri ile dünya ambalaj sektörünün önde gelen bir kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor
Südpack Ambalaj, yüksek performansa sahip olduğu üretim tesislerinde, 10 kata kadar yumuşak alt folyo, yüksek bariyerli, evoh’lu,  antifoglu, baskısız ve 12 renge kadar tifdruk ve flexo baskılı filmler, EVOH’lu, APET, PP, PS, sert folyo, flow Pack ve vakum torbaları ayrıca paketlemeden sonra yapılması gereken pastörizasyon, sterilizasyon gibi uygulamalar için özel filmler üreterek müşterilerine sunuyor.
 
Yeni ürünü Veraplex
 
Firmanın Veraplex jenerasyonu yüksek kalite, şeffaflık, incelik, yüksek dirençlik ve transparan parlak görünümüyle ürünlerinin daha güzel sunumu, uzun raf ömrü ve süreklilik sağlaması gibi kullanım avantajları sunuyor. Ambalajlar kullanıma açılırken folyo yırtılması artık tarihe karışıyor. Ürünlerinizde yüksek verimlilik, kısa yapışma mühür süresi ve azaltılmış atık bertaraf vergileri ile müşterileri ayrıca kazanç sağlıyor.                  
 Südpack‘ın hizmet verdiği sektörler; et ve et mamulleri, unlu mamulleri, süt ve süt mamulleri, fındık ihracatçıları, kuru yemiş üreticileri, su ürünleri ihracatçıları, medikal malzeme üreticileri ve ayrıca teknik uygulamalar (beyaz eşya, İnşaat ve otomotiv sektörleri) geniş portföyü içerisinde bulunuyor
 
Ar-Ge önemli
 Südpack ambalaj sektöründe takdire şayan teknik donanımı yüksek, eğitimli akademik personeli ile hem kendi bünyesinde hem de müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda başarılı projeler yürütüyor.
Kuvvetli referanslara sahip olan firma, müşterilerine ulaşmak için yaptığı rutin bölgesel ziyaretlerle, bilgi ve teknik hizmet vermekten memnuniyet duyuyor.
 
SUDPACK

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    Ramazan Ayında Sağlıklı Beslenme

    11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi bile. Ramazan ayında beslenme düzenimiz oldukça fazla değişim gösteriyor. Bundan dolayı, bu dönemde dengeli beslenmemiz oldukça fazla önem taşıyor.... Devamı »
  • Ambalajın Genç Tasarımcıları Ödüllendirildi, Dünya Ambalaj Devleri İstanbul’da Buluştu

    Ambalajın Genç Tasarımcıları Ödüllendirildi, Dünya Ambalaj Devleri İstanbul’da Buluştu

    Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) ve Reed TÜYAP işbirliği ile düzenlenen 26. Avrasya Ambalaj İstanbul Fuarı açıldı. Açılışta konuşma yapan ASD Başkanı Zeki Sarıbekir, sürdürülebilir kalkınma hedefleri kapsamında en önemli noktanın 'Sorumlu Üretim ve Tüketim' konusu olduğunun altını çizdi. Fuarın açılış gününde ayrıca Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması 2021’in kazananları da ödüllendirildi.... Devamı »
  • ABANT' DAN MG80SC

    ABANT' DAN MG80SC

    Özellikler: • Makine ölçüleri: 920 x 675 x 1030 mm (W x L x H) • Vakum oda ölçüleri: 830 x 555 x 180 mm • Yapıştırma çene: 2 x 800 mm... Devamı »