Cuma , 26 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / P&G'den Elif'e bir kez daha 'Mükemmellik Ödülü'!

P&G'den Elif'e bir kez daha 'Mükemmellik Ödülü'!

Elif, dünya çapında saygın markalardan biri olan müşterisi Procter&Gamble tarafından üst üste ikinci kez ‘External Business Partner Excellence Award’ – İş Ortağı Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü.

P&G'den Elif'e bir kez daha 'Mükemmellik Ödülü'!
Fleksibl ambalaj sektöründe tüm sektörün kaliteyle özdeşleştirdiği ve farklılaştırdığı bir simge haline gelen Elif, yaşam için sunduğu yüksek kalite ve değerde markalı ürünler ile dünya çapında saygın markalardan biri olan müşterisi Procter&Gamble tarafından üst üste ikinci kez ‘External Business Partner Excellence Award’ – İş Ortağı Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü.

P&G, 2008 yılında İş Ortağı Performans Geliştirme Süreci’ndeki (PDP) en iyi performans sergileyen iş ortağını belirlemek için yola çıktı. P&G tanımlamak, değerlendirmek ve işbirlikçi bir şekilde iş ortaklarının performansını arttırmak adına, ilişkileri geliştirmek ve iş gereksinimlerinde ileri gidebilmek için PDP’yi kurmuştur. İşbirlikçi bir tavırla kolektif performansı geliştirerek, P&G kendisi ve iş ortakları için işletmelerin anahtar amacını iletebilmeyi umut etmektedir. PDP, ticari, işlevsel, yenilikçi ve ilişkisel performansı kategorileriyle ilişkili koşutlarına yoğunlaşmaktadır. Farklı kademelerden 75,000’den fazla iş ortağının içinden yaklaşık 500 iş ortağı bu sürece katılmaktadır.
 
P&G'nin küresel tedarikçilerinden sadece binde birini almaya hak kazandığı bu prestijli ödüle ikinci kez layık görülmenin haklı gururunu yaşayan, en son bilimsel ve teknolojik yenilikleri kullanarak kaynaklarını, ürün ve hizmetlerini sürekli geliştiren, toplum, çevre iş ortakları ve müşterileri için beklentilerin hep bir adım ötesinde kalite sunan Elif, sahip olduğu bu vizyonla dünya çapında örnek projelere imza atmaya devam etmektedir.

Elif, bu başarının arkasında yatan yüksek kaliteli yenilikçi ürünleri, benzersiz hizmet anlayışı, dünya çapında örnek üretim tesisleri, iş ortakları ve çalışanları ile fleksibl ambalaj çözümlerindeki öncü duruşunu güçlendirmeye devam etmektedir.  Değer yaratmak için, liderlik ruhu içinde, düşünce ve kültür zenginliğinin kaynağı çeşitlilik, vazgeçilmez değeri dürüstlük ve sorumluluklarının net bilinci ile “Yaşam için Ambalaj” üretmek için durmaksızın çalışan Elif, bu değerler doğrultusunda başarılarını artırarak sürdürürken yeni projelerle marka algısını sorumlu, dürüst, çeşitlilikten güç alan ve değer yaratan bir lider olarak güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Esnek ambalaj pazarındaki liderliği, hizmet sunduğu çok uluslu lider markalar tarafından da pek çok kez ödüllendirilerek tescillenen Elif, müşterileri, iş ortakları, profesyonel insan kaynakları ve yenilikçi yönetim anlayışının oluşturduğu sinerji ve dinamizmle gelecekte de “Yaşam için Ambalaj” amacı ile mükemmel ürünler ve hizmetler sunmaya, müşterileri için daima ‘en iyi’yi hedeflemeye devam edecektir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR