Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Geri Dönüşüm / Mondi, ‘Grow&Go’ Çözümleri ile Sürdürülebilir Ambalaj Seçenekleri

Mondi, ‘Grow&Go’ Çözümleri ile Sürdürülebilir Ambalaj Seçenekleri

Grow&Go, ürünlerin çiftlikten raflara ulaştırılması için optimize edilmiş bir ambalaj ürünleri yelpazesi geliştirdi.

Mondi, ‘Grow&Go’ Çözümleri ile Sürdürülebilir Ambalaj Seçenekleri
www.mondigroup.com.tr

Döngüsel ekonomi için tasarlanmış, kolayca geri dönüştürülebilen kâğıttan üretilen tek malzemeli Grow&Go çözümleri, meyve ve sebzeleri istiflenebilir, hijyenik ambalajlarda hasardan koruyarak gıda israfını azaltıyor.

Grow&Go, Mondi Oluklu Mukavva Çözümlerinin taze meyve ve sebze sektörüne yönelik yeni ürün portföyünün ruhunu özetliyor. Ağır yüklü sevkiyatlardan rafta sergilenmek üzere hazırlanan hafif meyve ve sebze seçkilerine kadar her şeyi kapsayan geniş seçenek yelpazesi ile cazip bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Mondi Oluklu Mukavva Çözümleri Ürün İnovasyon Müdürü Jan Blankiewicz, “Önümüzdeki dönemde küçük porsiyonlu ambalajlara yönelik talepte çok büyük bir artış görülecek.” diyor ve ekliyor: “Küçük porsiyonlu ambalajlar, son tüketicinin seçilen ürünü doğrudan raftan, ambalajında ve taze ürünlere hiç el değmeden almasını sağlamak gibi birçok fayda sunuyor.

Ayrıca alışveriş deneyimini daha rahat hâle getiriyor ve domates gibi kolayca zarar görebilecek ürünlerin eve kadar hasar görmeden götürülmesini de sağlıyor.” Bir kiloya kadar ürünler için kolay kullanım, iyi koruma, havalandırma ve görünürlük sunan World Star ödüllü Coral Tray, bu ihtiyacı karşılayan çok sayıda Grow&Go çözümünden sadece biri olarak yerini alıyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR