Cuma , 26 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / Danfoss Eğitim Ve Seminerler İle Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Danfoss Eğitim Ve Seminerler İle Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Danfoss, seminerleri ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Danfoss, 19 Nisan’da Crowne Plaza Bursa’da proje firmaları, yatırımcılar ve makine mühendislerine yönelik ısıtma semineri düzenledi

Danfoss Eğitim Ve Seminerler İle Fark Yaratmaya Devam Ediyor
Danfoss, seminerleri ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Danfoss, 19 Nisan’da Crowne Plaza Bursa’da proje firmaları, yatırımcılar ve makine mühendislerine yönelik ısıtma semineri düzenledi. Seminere katılan seksen katılımcıya Danfoss ürün ve çözümlerinin kazandıracağı avantajlar ile ısıtma sektörüne yönelik bilgi verildi.
Danfoss Isıtma Semineri’nde ısıtma çözümleri, motor kontrol sistemleri, HVAC çözümleri, balans vanası ve demo panel ile balanslama simülasyonu, hidronik döşemeden ısıtma, HVAC - motorlu vanalar, DEVI ısıtma kablosu çözümleri ve frekans konvertörleri başlıkları altında sunumlar yapıldı. Seminer sonunda Danfoss yetkilileri katılımcıların tüm sorularına yanıt verdi.

Hakkında :

Danfoss, yarının dünyasında daha az kaynak ile daha fazlasını yapmaya olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap vermekteyiz. Ürün ve hizmetlerimiz soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ilave olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 24.000 çalışanı ve müşterileri ile Danfoss günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hala kurucu ailenin elindedir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • DÜNYANIN SOĞUK CENNETİ ; NORVEÇ

    DÜNYANIN SOĞUK CENNETİ ; NORVEÇ

    En geniş manâda İskandinavya denildiğinde akla aşağıdaki beş ülke gelir; Danimarka (Denmark) Başkenti Kopenhag, İsveç (Sweden) Başkenti Stockholm, Norveç (Norway) Başkenti Oslo, Finlandiya (Finland ) Başkenti Helsinki, İzlanda (Iceland) Başkenti Reykjavik İskandinavya Ülkelerinden bu sayımızda üçüncü ülkesi olan Norveç’i sizlere detaylı bir şekilde sunmaya çalışacağız.... Devamı »