Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Ürünler / Hürmak’tan Alçak Basınçlı Kalıplama Çözümleri

Hürmak’tan Alçak Basınçlı Kalıplama Çözümleri

HÜRMAK Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.hur-mak.com.tr

Hürmak’tan Alçak Basınçlı Kalıplama Çözümleri
Plastik enjeksiyon makineleri üretiminde yerli çözüm ortaklarından Hürmak Makine; kablo, elektronik, otomotiv ve havacılık sektörlerine yönelik alçak basınçlı kalıplama çözümleri sunuyor.
 
Otomotiv, savunma sanayi, tıbbi cihazlar, elektronik, beyaz eşya ve kablolama gibi sektörlerde elektronik bölgelerin enkapsülasyonu için kullanılan alçak basınçlı enjeksiyon makinesi kalıplanan bölgedeki elektronik sisteme nem, toz gibi dış etmenlere karşı tam izolasyon sağlıyor. Poliamid tabanlı kullanılan hammaddelerin yüksek yapışkanlık değerinden ötürü kalıplanan kabloların üzerinde sıyrılma önleniyor ve bu sebeple kablo gruplamada ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor. Hassas elektronik devre ve kartların zarar görmeksizin kalıplanarak dış etmenlerden izole edilebilmesi ise savunma sanayi ve otomotiv gibi bir çok alanda ihtiyaca cevap verebiliyor.
Hassas ve stabil bir enjeksiyon prosesini servo motor kontrollü enjeksiyon sistemi sayesinde garanti eden Hürmak, tek istasyon, tek istasyon kayar tabla, tek istasyon döner tabla, çift istasyon, çift kazan ve benzeri her çeşit makine versiyonunu üretilecek ürün baz alınarak proje bazlı üretebilmektedir.
 
Kablo gruplarının ve elektronik bileşenlerin parazit almasını da engelleyen kalıplama sistemi sağladığı yapışma mukavemeti sayesinde kimi zaman 1 gün süren bağlanmayı 30-40 saniyeye düşürüyor. Karmaşık parçaları oluşturma kabiliyeti veren düşük basınçlı kalıplama ürün maliyetini düşürmeye de katkı sağlıyor. Gerilme ve kablo sızdırmazlığı, nem, toz, titreşim koruması sağlayan sistem konnektörlerin, anahtarların ve elektronik devrelerin üretiminde kullanılıyor.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ECOTECH’LE SOĞUTURKEN TASARRUFLARINIZI ARTIRIN

    ECOTECH’LE SOĞUTURKEN TASARRUFLARINIZI ARTIRIN

    Enerji tasarrufu için artan ihtiyaç özellikle düşük dış hava sıcaklıklarının olduğu çalışma koşullarında işletme maliyetlerini düşürmek amacıyla örneğin 15°C den daha düşük olan kısa ve uzun periyotlarda, Aytek Soğutma... Devamı »
  • SEVDİKLERİNİZLE GÜZEL VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ 5 FARKLI ROTA

    SEVDİKLERİNİZLE GÜZEL VAKİT GEÇİREBİLECEĞİNİZ 5 FARKLI ROTA

    Derin berrak sulardan, yemyeşil tepelerin zirvesine, doğanın sunduğu birçok güzelliğini dergimizde keşfedebilirsin. Dünyada hala hayat varmış dedirten olağanüstü atmosferinde gündüzleri; koyların ve kumsalların keyfini çıkarırken, geceleri; ışıl ışıl bir dünya sunan eğlence mekanlarında tatil keyfini doyasıya yaşayabilirsin.... Devamı »