Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Türkiye Genelindeki Güçlü Servis Agı ÜÇGE Elektronik

Türkiye Genelindeki Güçlü Servis Agı ÜÇGE Elektronik

ÜÇGE Elektronik Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.ucge.com.tr

Türkiye Genelindeki Güçlü Servis Agı ÜÇGE Elektronik
Türkiye’ye gıda perakendecilik sektöründe rekabetçi yoğunluğun şiddeti gün geçtikçe daha da artmaktadır. Bu süreçte mevcut rakiplerin, sektöre yeni girenlerin ve hızlı gelişen discount formatların baskıları sektör yatırımcılarını ve yöneticilerini stratejik pazarlama yaklaşımıyla daha inovatif, rakip yönlülük ve müşteri yönlülük olmaya zorlamaktadır.
Başlangıçta yalnızca elektronik terazilerle sınırlı olan temsilcilik 1995 KASIM ayından sonra, müşteri memnuniyetinin dışa yansıması ve başarılı bir satış trendi neticesinde, perakende ve endüstriyel alanlardaki diğer ürün gruplarını da kapsayacak şekilde genişlemiştir. Elektronik cihazlar ve otomasyon projeleriyle ilgilenmek üzere teşkil edilmiş olan elektronik grubu 1997 yılında, ÜÇGE ELEKTRONİK CİHAZLAR A.Ş. adıyla ayrı ve bağımsız bir şirket haline dönüştürülmüştür.
ÜÇGE ELEKTRONİK CİHAZLAR A.Ş’ nin sektördeki başarısı, kurumsal itibarı, Türkiye genelindeki güçlü servis ağı ve 1994 yılından beri operasyonel devamlılığı ve MADO, VAKONA, GRUPPO FABBRI, KOMET, WEBOMATIC, REWEBO, NEMESİS, LA MİNERVA, MHS SCHNEIDETECHNIK, SCHARFEN, İNOX MECCANİCA, GAMACO, FAVA, CASSEL, BILANCIAI, ILPRA, TECNOVAC gibi sektörün öncü diğer dünya markaları ile de işbirliğine yönlendirmiş ve varlığımızın sebebi olan siz değerli müşterilerimize sürekli inovatif, teknolojik çözümlerimizle; mükemmel servis hizmetiyle firma sloganımız olan “ %100 doğru ürünler, %100 doğru çözümler “ yaklaşımını asıl amaç edinmiştir.
Perakende ve Endüstriyel alanlarda, sektörel ihtiyaçları “ %100 doğru ürünler, %100 doğru çözümler “ yaklaşımıyla karşılayan ÜÇGE ELEKTRONİK CİHAZLAR A.Ş. mevcut temsilciliklerinin yanı sıra, teknolojik gelişmeler, sektörel ihtiyaç ve taleplerdeki değişimlere bağlı olarak oluşan ihtiyaçları da karşılamak üzere kendini güncelleyen yapısıyla, yeni ürün ve partnerlik çalışmalarına da devam etmektedir.
Müşteri memnuniyetini odağına alan bir yaklaşımla, faaliyet gösterdiği alanlarda Lider firma olmayı ilke ve hedef edinmiş olan ÜÇGE ELEKTRONİK CİHAZLAR A.Ş. Güç, Güven, Görkem (ÜÇGE) kavramlarını, gerçekleştirdiği projeleri ve müşterisi olan firmalarla kurduğu güvene dayalı, güçlü bağlarla hayata geçirmektedir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İNVAC Tam Otomatik Vakumlu Paketleme Hattı

    İNVAC Tam Otomatik Vakumlu Paketleme Hattı

    Sınıfındaki tek otomatik vakumlama hattıdır. Uzun yılların tecrübe ve AR-GE çalışmalarıyla ve sektörün ihtiyacını karşılamak için tasarlanmıştır. Kullanım alanları arasından kuruyemiş, tahıl, baklagiller, taneli ürünler bulunmaktadır.... Devamı »
  • WORLDFOOD İSTANBUL 31. YILINDA REKOR RAKAMLARA ULAŞTI!

    WORLDFOOD İSTANBUL 31. YILINDA REKOR RAKAMLARA ULAŞTI!

    6 Eylül’de kapılarını açarak 31. yılında yeniden sektördeki son yenilikleri ve gıda trendlerini sergileme ve keşfetme imkanı sağlayan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, 9 Eylül 2023 tarihine kadar Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde misafirlerini ağırladı.... Devamı »