Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / On binlerce ziyaretçi yüzlerce katılımcı ile bir arada Plast Eurasia İstanbul 2023

On binlerce ziyaretçi yüzlerce katılımcı ile bir arada Plast Eurasia İstanbul 2023

Plast Eurasia İstanbul 2023, 32. Uluslararası Plastik Endüstrisi Fuarı 22-25 Kasım 2023 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul’da gerçekleşti.

On binlerce ziyaretçi yüzlerce katılımcı ile bir arada Plast Eurasia İstanbul 2023
Plastik endüstrisinin en büyük teknoloji, inovasyon ve bilgi paylaşımı, aynı zamanda büyük bir ticaret platformu olan Plast Eurasia Fuarı yine sektördeki konumunu korudu.

Her yıl düzenlenen ve her yıl da istikrarlı bir şekilde büyümesini devam ettiren fuarda bu yıl ziyaretçiler 14 salonda yer alan makine ve ham madde firmaları ile buluştu.

Bu yıl yeni açılan iki salon ile toplam 1.375 katılımcı firma ürün ve hizmetlerini sergileme fırsatı buldu. 67.249 profesyonel alıcının ziyaret ettiği fuarda toplam ziyaretçinin %16’sını yabancı alıcılar oluşturdu.

Plast Eurasia İstanbul 2023 Fuarı’nda, sektördeki en son gelişmeleri ve yenilikleri takip etmek ve okuyucularımıza bilgi sunmak amacıyla

PACKWORLD Türkiye dergimizle yerimizi aldık. Çeşitli görüşmeler gerçekleştirerek sektörün nabzını tuttuk. Ayrıca sektör profesyonellerine, katılımcılarına ve ziyaretçilere dergimizin dağıtımını ücretsiz olarak gerçekleştirdik.
 
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR