Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / “ ÜRETİMDE KALİTE “

“ ÜRETİMDE KALİTE “

“Fiyat unutulur fakat kalite her zaman akılda kalır''

“ ÜRETİMDE KALİTE “
Gökhan ÇELEBİ
Satış ve Pazarlama Uzmanı

Kurulduğu 1983 yılından bugüne dek ambalaj sektöründe günümüzün çemberleme ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi hedeflemiş, müşterilerimiz için değer yaratabilmeyi ve yüksek kalite ürünler üreterek sektörün öncüsü olmayı başarmanın haklı gururunu yaşayan Onur Ambalaj, dünyanın her bölgesine kalite ve güven anlayışı ile hizmet götürmeyi ilke edinmiştir. Onur ambalaj ailesi olarak her zaman “Fiyat unutulur fakat kalite her zaman akılda kalır “düşüncesi ile çıktığımız bu yolda, satış sonrası müşterilerimizin yanında yer alarak, onlarla iletişimlerimizi her zaman güçlü tutarak güven anlamında da öncü olabilme misyonu ile yolumuza devam ediyoruz. Bu bağlamda kalite bilinci ile üretilen her ürünün ve ürettiğimiz ürünün arkasında durabilmenin güven dolu iş ilişkileri yaratacağınınbilinci ile hareket ediyoruz.

Satışın sadece kâr amacı ile yapılmaması, satış sonrasında müşteri memnuniyetinin araştırılması ve müşteri talebinin doğru algılanarak gerekli tüm kontrollerin yapılmasının ardından, ürünlerin sağlıklı bir şekilde müşteriye ulaştırılmasını sağlıyoruz. Bizim için satışın sonlanması doğru ürünün doğru yerde kullanılması ile sattığımız üründen hiçbir şikâyet almadığımızda ve bu üründen geriye hiçbir atık kalmadığında sonlamış oluyor ki buda geri dönüşümü her açıdan destekleyen firmamıza ayrı bir değer katıyor.

Kalite, yaptıklarınız niyetlerinizle eşlendiğinde olan şey değildir. Yaptığınız şey müşterilerinizin beklentilerine uygun olduğunda olur. Bizler bu anlamda üretim, kalite ve satış birimleri koordineli bir şekilde çalışarak, müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde cevaplamak için var gücümüz ile çalışıyoruz.
Bunu yaparken üretim mühendisleri ve tüm çalışanlarımızın özveri ile ürettiği ürünlerimizi, kalite ekibimiz ile birlikte kalite laboratuvarlarında MFI testi, ETÜV testi, Su testi ve kavis testi gibi daha bir çok testten geçiriyoruz. Satış ekibi olarak müşterilerimizin bizden ne istediğini doğru bir iletişim ile analiz ederek doğru ürünün doğru yerde kullanılmasını sağlamış oluyoruz ve bunu her zaman samimi bir çaba, akıllı bir yönlendirme ve ustaca bir yürütme ile yapıyoruz.
Sonuç olarak bizler müşterilerimiz için her zaman iyisini yapmaya, güçlü iletişimimiz ile her zaman müşterilerimizin güvenduyduğu bir firma olmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki hiçbir şey güven kadar güçlü değildir ve kalite her zaman akıllıçabaların sonucudur.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR