Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / ​Son Baskının Üzerinden Beş Yıl: PLAST 2023

​Son Baskının Üzerinden Beş Yıl: PLAST 2023

Plastik ve kauçuk endüstrisi için teknoloji vitrininde yeni projeler, yeni güç ve yeni içerik

​Son Baskının Üzerinden Beş Yıl: PLAST 2023
Plastik ve kauçuk endüstrisi 5-8 Eylül tarihleri arasında, Fiera Milano Rho'da bir araya geliyor: 

PLAST fuarı, sektör teknolojilerinde, malzemelere ve çözümlere adanmış uluslararası bir fuardır. 800'den fazla katılımcının şimdiden kayıt yaptırdığı, sektörün en önemli fuarlarından biri için beklentiler ise şimdiden oldukça yüksek.

PLAST 2023’e kayıtlar hala devam ediyor ve daha fazla uluslararası katılımcı ve ziyaretçi getirilmesi hedefleniyor. Bu nedenle, organizasyonu düzenleyen Promaplast srl, PLAST'ı ambalaj operatörleri arasında tanıtmak üzere IPACK-IMA ile bir iş birliği anlaşması imzaladı. 

Ayrıca fuarda yabancı heyetlere de odaklanılıyor: 30 ülke, ICE-Agenzia'nın desteğiyle başlatılan gelen alıcılar programına dahil oldular.

PLAST 2023'ün sergi düzeni altı salondan oluşuyor: 9 ve 11 numaralı salonlar ham madde tedarikçileri tarafından kullanılacak; 13 ve 15 numaralı salonlar ekstrüzyona ayrılacak; 22 ve 24 numaralı salonlar ise enjeksiyon kalıplama, şişirme kalıplama ve yardımcı malzemeler üzerinde odaklanacaklar. 

2023 edisyonunda yine üç üstün alt sektörüne ayrılmış, üç uydu fuar yer alıyor: RUBBER (kauçuk dünyası için); 3D PLAST (eklemeli üretim ve ilgili teknolojiler için); ve PLAST-MAT (yenilikçi plastikler için).

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Geri Dönüşüm Evde Başlıyor

    Geri Dönüşüm Evde Başlıyor

    Tetra Pak 5 Haziran Çevre Günü’nde sürdürülebilir bir yaşam için “geri dönüşüm” konusuna dikkat çekerek, tüketicileri evlerden bu seferberliğe katılmaya davet ediyor. Online platform üzerinden geri dönüşüm bilinci... Devamı »