Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / MÜKEMMEL TEKNOLOJİ, KUSURSUZ PERFORMANS – KULP MAKİNE

MÜKEMMEL TEKNOLOJİ, KUSURSUZ PERFORMANS – KULP MAKİNE

KULP Makina Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin: www.kulp.com.tr

MÜKEMMEL TEKNOLOJİ, KUSURSUZ PERFORMANS – KULP MAKİNE
Mekanik makinelere ve otomasyona olan tutkumuzun bir sonucu olarak, Türkiye pazarındaki ambalaj makineleri çeşitliliğinin piyasadaki eksikliğine cevap vermek amacıyla 1984 yılında kuruluşumuzu gerçekleştirdik.
Kulp Makine olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun makineler oluşturmak, tasarımlarını geliştirmek ve aynı zamanda paketleme makineleri sektöründe yeni çözümler üretmek için homojenizatörler, ağırlık dolum makineleri, tanklar ve karıştırıcılar geliştirerek yeniliklere devam ettik.
1989 yılının Şubat ayına geldiğimizde sektördeki talebi daha iyi anlayarak, portföyümüzü küçültme ve birincil ambalajlama konusunda uzmanlaşarak dolum makinelerini mesleğimizin kalbi haline getirme kararı aldık.
İlk deneyimlerimizin ardından, diğer dolum sistemlerinin sahip olduğu zayıflıklar nedeniyle hacimsel dolum makinelerinin geliştirilmesine odaklanma konusunda akıllıca bir karar aldık. Türkiye’nin ilk yarı otomatik hacimsel dolum makinalarını üretmeye başladık.
Kazandığımız olumlu ulusal itibar sayesinde uluslararası fuarlarda başarılı geri dönüşler aldık ve dünyanın her yerinden aldığımız siparişler sonucunda makinelerimizi yurtdışına göndermeye başladık.
Kulp makine olarak resmi bayilerimiz sayesinde satışlarımızı gerçekleştirdik. Hollanda’dan başlayarak, Avustralya, Kolombiya, Yunanistan, Hindistan, İtalya, Meksika, Rusya ve Birleşik Krallık’ ta güvenilir temsilciler seçtik.
Makinelerimizin uzun ömürlülüğüne ve rekabetçi ambalaj makineleri pazarındaki imajına verdiğimiz önem ile müşterilerimizi uzun vadeli ortaklar olarak görmekte ve alıcılarımıza reaktivite ve verimlilik vaat etmekteyiz.
20 yıl önce sattığımız makinelere bile satış sonrası hizmet sağlama konusunda büyük sorumluluk üstlenmekteyiz.
Günümüzde hem yarı otomatik hem de otomatik makinelerde bütçe, doldurulacak ürün, ulaşılacak kapasite gibi birçok özelliğe göre geniş bir seçenek sunmaktayız. Birincil paketleme işlemi olan; boş ambalajların besleme tepsisinden başlayarak hava veya su ile temizlenmesi, ardından isteğe bağlı dalan nozul sistemli, karıştırıcılı ve çift cidar hazneli ve 2, 4, 6 veya 8 pistonlu otomatik dolum makinelerinde ürün dolumu ve sonrasında kavanozların üzerine folyo yapıştırılması, kapağının otomatik dizilip, kapatılması, etiketlenmesi ve toplama tepsisinde biriktirilmesiyle tek bir hatta gerçekleştirilmiş oluyor.
Bugün 1000 m2 çalışma alanı ve 40’a yakın uzman kadromuz ile Gıda, Süt, Kozmetik, Kimya, Boya, İlaç ve Pastacılık sektörleri için ambalaj makinaları imal eden firmamız, 1997 yılında Hollanda ile başlayan makina ihracatına 61 ülkeye yayılarak ihracatlarına devam etmektedir.
Her türlü yedek parça temininde zengin stoklar aracılığıyla kısa sürede hizmet veren firmamız, satış sonrası süreçte de müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çözümler sunmakta ve sürekli gelişmek için Ar – Ge faaliyetlerini her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Özel olarak tasarlanan ve üretimi yapılan uzun ömürlü ambalaj makinalarımızı profesyonel satış hizmetlerimizle birlikte rekabetçi fiyatlar ile müşterilerimize sunuyoruz. Bugün yurt içinde ve yurt dışında 1500’e yakın çalışan makinalarımızla bu alanda elde ettiğimiz konumu daha sonraki nesillere taşıma arzusuyla öncü olmaya devam ederek, kaliteden ödün vermeden her geçen gün sektörün gelişimine katkıda bulunmaktayız.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • ABANT' DAN MG80SC

    ABANT' DAN MG80SC

    Özellikler: • Makine ölçüleri: 920 x 675 x 1030 mm (W x L x H) • Vakum oda ölçüleri: 830 x 555 x 180 mm • Yapıştırma çene: 2 x 800 mm... Devamı »