Pazartesi , 06 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / ​Propak Cape 2023 Fuarı: Son Trendlerin, Teknolojilerin, Makine Ve Ekipmanların Buluşma Noktası

​Propak Cape 2023 Fuarı: Son Trendlerin, Teknolojilerin, Makine Ve Ekipmanların Buluşma Noktası

Geleceğe yönelik ambalaj çözümleri için PROPAK CAPE 2023 Fuarı'nda yerinizi ayırtın!

​Propak Cape 2023 Fuarı: Son Trendlerin, Teknolojilerin, Makine Ve Ekipmanların Buluşma Noktası
Bu ay Dünyadan Fuarlar köşemizde sizi, Güney Afrika Cape Town’a götürüyoruz. Her yıl düzenlenen bu fuar, Afrika kıtasının en önde gelen etkinliklerinden biri olarak dikkat çekiyor. Bu büyük etkinlik, ambalaj ve işleme endüstrisinin yenilikçi ve son teknoloji ürünlerini bir araya getirerek, sektör profesyonellerine önemli bir platform sunuyor.

Tarih ve Mekan
PROPAK CAPE 2023 Fuarı; 24- 26 Ekim tarihleri arasında, Uluslararası Konferans Merkezi'nde (CTICC)  Cape Town, Güney Afrika'da gerçekleştirilecek. 

Etkinlik İçeriği
PROPAK CAPE 2023 Fuarı, ambalaj ve işleme endüstrisinin birçok önemli alanını kapsayan kapsamlı bir etkinliktir. PROPAK CAPE 2023 Fuarı; ambalajlama, gıda işleme, plastik, baskı, etiketleme ve şarap & zeytinyağı üretimi endüstrilerindeki en son trendlere ışık tutacak. Ayrıca bu fuarda sektörün önde gelen konuları üzerine sunumlar ve ücretsiz seminerler düzenlenecek. 
Geleneksel ambalajlama alternatiflerinin yanı sıra; QR kodlu akıllı ambalajlama gibi yeni trendler de yer alacak. Ayrıca fuarda, çevre dostu, biyolojik olarak parçalanabilir, geri dönüştürülebilir veya tekrar kullanılabilir ambalaj malzemeleri de sergilenecek.

Propak Cape 2023 Fuarı’nda: 
FoodPro, Pro-Plas Expo, Print Expo, Pro-Label Expo ve Wine & Olive Oil Production Expo fuarları yer alacak ve ziyaretçiler etiketleme için de en yeni ekipman ve malzemeleri de görebilecekler.

Fuara Nasıl Katılabilirsiniz?
PROPAK CAPE Fuarı'na katılmak isteyen işletmeler ve ziyaretçiler, https://www.propakcape.co.za/ üzerinden kayıt yaptırabilirler. Kayıt işlemlerinin yanı sıra, fuarın internet sitesi üzerinden detaylı program ve katılımcı listesine ulaşabilirsiniz.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • NOVAKÜP KÜP KESİM MAKİNELERİ

    NOVAKÜP KÜP KESİM MAKİNELERİ

    Özellikler: • Makinenin tamamı gıda tüzüğüne uygun krom malzemeden üretilmiştir. Bu sayede makine paslanmaya karşı korunmaktadır. • Küp kesim ölçüleri; 5 mm ile 85 mm aralığında olup 5mm katlarında kesim yapılabilir.... Devamı »