Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Hayat Şekillendirmeye Değer ÖZLER PLASTİK

Hayat Şekillendirmeye Değer ÖZLER PLASTİK

Hızla büyüyen ve yatırımla güçlenen fabrikalarımız, AR-GE ve İnovasyon merkezimizin teknolojik desteğiyle üretim süreçlerimizi kusursuza yakınlaştırıyoruz.

Hayat Şekillendirmeye Değer ÖZLER PLASTİK
1951 yılında işe başlarken gideceğimiz yolun ne kadar uzun olduğunun farkındaydık. Şimdi bulunduğumuz noktaya baktığımız zaman saygın bir dünya markası olmak için çok şey başardığımızı görebiliyoruz. Tedarikçilerimizin, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin desteğiyle, hayatın bize sunduğu tüm fırsatları şekillendirerek, dünyanın her yerine Özler Plastik’in yenilikçi ve kaliteden asla ödün vermeyen iş anlayışını taşımak için her şeyden önce vizyonumuza yatırım yapıyoruz.

Misyonumuz
Müşteri memnuniyetini ve çevre duyarlılığını esas alarak, çalışanlarımız, ortaklarımız, müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz ile takım ruhu içinde çalışarak, kaynakta kalite mantığı ve karlılık ile büyümeyi başarabilen bir şirket olarak sektörde yer almaktadır.

Fabrikalar
Türkiye’nin en büyük plastik üreticilerinden biri olan Özler Plastik’in sahip olduğu 6 büyük fabrika ile plastiğin olduğu her noktada hayatı şekillendiriyoruz.

 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR