Cumartesi , 27 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Packaging Innovations Gişe Rekorları Kıran 2023 Sergı̇sı̇yle Yenı̇ Bı̇r Boyuta Ulaşıyor

Packaging Innovations Gişe Rekorları Kıran 2023 Sergı̇sı̇yle Yenı̇ Bı̇r Boyuta Ulaşıyor

İngiltere öncü ambalaj fuarında binlerce ziyaretçi, rekor kayıtlar ve övgü dolu geri bildirimler alıyor.

Packaging Innovations Gişe Rekorları Kıran 2023 Sergı̇sı̇yle Yenı̇ Bı̇r Boyuta Ulaşıyor
Öncü çok formatlı etkinlik organizatörü Easyfairs, hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılanan, Packaging Innovations & Empack, Featuring Contract Pack & Fulfilment vitrininin gişe rekorları kırmasını kutladı.

İki gün süren etkinlik boyunca, Birmingham'daki NEC'i 6.500'ün üzerinde tekil katılımcı ziyaret etti ve 2022'deki katılımla kıyaslandığında %21'lik önemli bir artış kaydedildi. 

Ambalaj yeniliklerinin kapılarını açmasından bir hafta önce, 6 Şubat'ta Türkiye ve Suriye'de meydana gelen yıkıcı depremlerden etkilenenler için fuar boyunca anma törenleri düzenlendi. Aralarında ABY Plastik Ambalaj ve Enerji Sanayi A.Ş., Adanus Plastik, Folyopak Ambalaj San. ve Ticaret A.Ş., MTM Plastik, Sepaş Plastik Ambalaj A.Ş. ve Ünal Sentetik Dokuma ve San.ve Tic A.Ş.'nin de bulunduğu tanınmış Türk katılımcılar katılamadığı için, birçok stant boş kaldı. Ayrıca programa katılanlar yardım çabalarına dikkat çekerek, Türkiye ve Suriye'de yardım sağlamak için yorulmadan çalışanlara saygılarını sundular.

Katılımcılar, fuar alanında sürekli devam eden ağ kurma faaliyetlerinin yanı sıra, üç sahnede gerçekleştirilen bir dizi bilgilendirici konuşmayla da aydınlatıldı. Özellikle üzerinde durulması gereken nokta ambalaj sektörünü biçimlendiren trendler üzerine, The PackHub'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Paul Jenkins tarafından yapılan ve plastikten belirgin bir şekilde uzaklaşmanın bir parçası olarak, kağıt bazlı çözümlerin yeniden canlanmasına ve yenilikçi biyo-bazlı malzemelerin yükselişine dikkat çeken etkileyici konuşmaydı.

Gıda hizmeti şirketi Waso'nun CEO'su Toshihiro Yoshimura, Foodservice Packaging Association (FPA) ile birlikte düzenlenen yeni Foodservice Zone'dan çok etkilendiğini belirterek şunları söyledi: "Packaging Innovations'a ilk kez katılıyorum. Bu kadar geniş bir yelpazede ambalaj çözümleri beklemiyordum, gıda hizmeti işimi geliştirmek için ihtiyacım olan her şeyi buldum." dedi. 
Katılımcılar da benzer şekilde olumluydu. Micro Delta Packaging Satış Müdürü Kayleigh Russell, "Çok sayıda potansiyel müşterinin katıldığı harika bir fuar geçirdik, Easyfairs her zamanki gibi organize ve profesyoneldi. Ekibe ne kadar teşekkür etsek az." diye ekledi. 

2024 fuarına katılmak isteyen katılımcılar, www.packagingbirmingham.com adresini ziyaret ederek kayıt yaptırabilirler. 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Selüloz ve Sudan Çevre Dostu Plastik

    Selüloz ve Sudan Çevre Dostu Plastik

    Plastikler topluma birçok fayda sağlar ve günlük hayatımızda yaygın olarak kullanılırlar: hafiftirler, ucuzdurlar ve uyarlanabilirler. Bununla birlikte, plastiklerin üretimi, işlenmesi ve bertarafı sürdürülebilir değildir ve çevre ve insan sağlığı için büyük bir küresel tehdit oluşturmaktadır. Bitki bazlı hammaddelerden elde edilen yeniden kullanılabilir ve geri dönüştürülebilir plastiklerin çevre dostu olarak işlenmesi ideal bir çözüm olacaktır. Şimdiye kadar, teknolojik zorluklar çok büyük old... Devamı »
  • Fuar Rotaları Türkiye: İzmir

    Fuar Rotaları Türkiye: İzmir

    Fuarlar yine dolu dolu devam ediyor. Biz de sizi yalnız bırakmadık. Mayıs ayında, fuarların düzenleneceği şehirlere götürüyoruz sizleri. Siz de hazırsanız Mayıs ayı fuar gezi rotalarımıza hep birlikte bakalım.... Devamı »
  • ​Depart ve Dm Packaging Temsilcilik Anlaşması İmzaladı

    ​Depart ve Dm Packaging Temsilcilik Anlaşması İmzaladı

    Tüm dünyada 80’den fazla ülkede değirmencilik, makarna üretimi, lojistik çözümleri, gıda işleme ve paketleme endüstrileri alanlarında hızla büyüyen Depart; İtalyan paketleme makineleri üretici DM Packaging ile el sıkışarak paketleme alanındaki hizmet ağını bir kademe daha genişletti!... Devamı »