Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Esnek Ambalaj Pazarının Global Lider Oyuncusu KOROZO

Esnek Ambalaj Pazarının Global Lider Oyuncusu KOROZO

Mükemmel ambalajlar üretmek için mükemmel tesisler gerekir.

Esnek Ambalaj Pazarının Global Lider Oyuncusu KOROZO
1973 yılında ambalaj sektöründeki faaliyetlerine baslayan KOROZO, gerçekleştirdigi yatırımlar ve sunduğu ilklerle, Türkiye esnek ambalaj sektörünün gelişimine öncülük etmistir. Türkiye’nin kalbinin attığı sanayi bölgelerinde dokuz fabrikası bulunan KOROZO, İngiltere, Almanya, Fransa
ve Rusya’daki dagıtım ve satış ofisleriyle birlikte global bir şirket olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Yıllık 125.000 tonun üzerinde ambalaj üretimi kapasitesiyle ve yaklaşık 345 milyon Euro’luk cirosuyla Ortadoğu ve Avrupa’nın en büyük ambalaj üreticileri arasında bulunan KOROZO, bölgesel ofisleri de dahil olmak üzere toplam 2750 kisiye istihdam sağlamaktadır. KOROZO, sahip olduğu sürdürülebilirlik yaklaşımıyla çevreye, ekonomiye ve topluma katma değer sağlayan uygulamaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle sektörünün örnek teskil eden kuruluşlarından biridir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • MERCOTAC Konnektörler

    MERCOTAC Konnektörler

    Mercotac Döner Elektrik Konnektörleri Mercotac® Döner Elektrik Konnektörleri yüksek bir disiplinde çalışır. Elektriksel iletim yolu kontaklara moleküler olarak bağlı bir sıvı metal olduğu için oldukça düşük dirençli bir elektrik bağlantısı sunarlar.... Devamı »