Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Firma Tanıtımı / Markanızı Riske Atmayın!

Markanızı Riske Atmayın!

1986 yılında tamamen yerli sermaye ile kurulmuş olan Polipak Plastik Türkiye’nin lider ambalaj çemberi üreticilerinden biridir.

Markanızı Riske Atmayın!
1986 yılında tamamen yerli sermaye ile kurulmuş olan Polipak Plastik, müşteri odaklı yaklaşımları, yüksek ürün kalitesi ile Türkiye’nin lider ambalaj çemberi üreticilerinden biridir.

2014 yılının Şubat ayında devreye aldığı prestijli üreticilerin tercihi olan ileritek nolojiürünü  Reifenhauser Çift Vidalı Üretim Hattı ile dünya çapındaki bilinirliğini arttırmasının yanında ambalaj çemberi üretim kapasitesini de günlük 30 ton’ a çıkartarak Türkiye’nin en yüksek kapasiteli üreticisi olma ünvanını pekiştirmiştir.

GEPOSB’daki 6000m2 kapalı üretimalanında 3 üretim hattıyla hizmet vermekte olan Polipak, başta yapı elemanları, çelik ve tekstil olmak üzere bir çok farklı sektöre PP ve PET ambalaj çemberitedarik etmektedir. Gelişmesinde ve başarısında müşteri memnuniyetini belirleyici faktörolarak ele alan Polipak müşterilerine özel çemberleme çözümleri de sunmaktadır.
 
Almanya’da düzenlenen Interpack Ambalaj Fuarı’na katılan firma, Kasım ayında  Fransa’da düzenlen Paris Emballage Fuarı’na da katıldı. (Stand No: 6F 032)

Kendi sektöründe her zaman öncü olan Polipak önümüzdeki günlerde yapacağı yeni yatırımlarla gücüne güç katmaya devam edecek.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR