Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Benim Köşem / %100 Verim ve Sıfır Atık Anlayışıyla ‘ONUR AMBALAJ’

%100 Verim ve Sıfır Atık Anlayışıyla ‘ONUR AMBALAJ’

Onur Plastik, ambalaj sektöründe edindiği 40 yıllık bilgi ve tecrübe ile uluslararası standartlarda ambalajlama sektöründe hizmet veriyor.

%100 Verim ve Sıfır Atık Anlayışıyla ‘ONUR AMBALAJ’
Gökhan Çakar, Üretim Teknik İşler Müdürü

Onur Plastik, ambalaj sektöründe edindiği 40 yıllık bilgi ve tecrübe ile uluslararası standartlarda ambalajlama sektöründe hizmet vermektedir. Ulusal ve uluslararası müşterileri ile birlikte her geçen gün artan kalitesiyle, ambalajlama konusunda müşteri odaklı bir yaklaşımla çözümler üreten, güvenilen, insana ve ekosisteme duyarlı bir geri dönüşüm firması olarak faaliyet göstermektedir. Ürünlerimiz özellikle ahşap sanayi, tekstil sanayi, mobilya sanayisi, cam sanayi, inşaat sektörü, metal sanayi, lojistik sektörleri için paketleme ve ambalajlama sektörü açısından her türlü yenilikçi ve kaliteli ambalajlama çözümleri sunmaktadır. İnsanların yavaş yavaş geri dönüştürülebilir ürün tüketimi konusunda bilinçlenmeye başladığı bu dönemde, bir geri dönüşüm firması olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilinci ile hareket etmeye çalışıyoruz. Geleceğe olan vizyonumuzdan dolayı %100 verim ve sıfır atık anlayışını benimsiyoruz.  

Onur Plastik olarak kaliteli ve geri dönüştürülebilir ambalajlama seçeneklerimizle sektörünün en iyi markası olmayı hedefliyoruz. En son teknoloji ile donatılmış üretim departmanımız sayesinde, müşterilerimizin ihtiyacını yenilikçi çözümler ile karşılıyoruz. Tecrübeli ve sürekli kendini geliştiren personellerimizi gelişen teknoloji ve yatırımlarımız ile buluşturarak dünya ambalaj sektörüne yön verme hedefine doğru emin adımlarla ilerliyoruz. 

2021 yılının bir önceki yıl gibi pandeminin gölgesinde geçen bir yıl olmasına rağmen ambalaj sektörü en az etkilenen sektörlerden biri olmuştur. 2021 yılında bir polipropilen üretim hattı daha devreye alarak polipropilen çember üretimimizi 2 katına çıkardık. 2022 yılında ise bir tane daha polyester üretim hattı daha alarak üretim kapasitemizi daha da artırmayı planlıyoruz. Bu kapasite artışlarıyla birlikte 2500 m2 olan depo alanımızı 10.000 m2 ’ye çıkarmak için yeni depo inşaatına başlamış bulunmaktayız.  Ürettiğimiz ürünler ile sadece ulusal pazara değil dünyanın 52 farklı ülkesine ihracat yaparak hizmet vermekteyiz. İhracatın çok önemli olduğu bu zamanlarda her geçen gün ülkemize katma değer sağlamaya devam edeceğiz. 

Amacımız sadece plastik çember satmak değil, müşterilerimizin ambalajlama konusunda tüm ihtiyaçlarını en hızlı ve kaliteli bir şekilde müşterimizin isteklerine göre çözüme ulaştırmaktır. Müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olduğumuz için müşterilerimizin problemlerini en kısa sürede ve en doğru şekilde çözmek prensiplerimiz arasındadır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR