Cuma , 03 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Geri Dönüşüm / ECOMONDO ve KEY ENERGY 2022, Çevresel Zorluklara Odaklanıyor

ECOMONDO ve KEY ENERGY 2022, Çevresel Zorluklara Odaklanıyor

ECOMONDO ve KEY ENERGY 2022, 8 – 11 Kasım 2022 tarihleri arasında İtalya Rimini’de.

ECOMONDO ve KEY ENERGY 2022,  Çevresel Zorluklara Odaklanıyor
www.iegexpo.it

Italian Exhibition Group (IEG) tarafından düzenlenen ECOMONDO Yeşil Enerji, Çevre ve Geri Dönüşüm Fuarı 8 – 11 Kasım 2022 tarihleri arasında İtalya’nın Rimini kentinde gerçekleşecek. ECOMONDO ile eşzamanlı olarak yenilenebilir enerji, akıllı şehirler ve sürdürülebilir mobilite konulu KEY ENERGY Fuarı’da düzenlenecek. ECOMONDO ve KEY ENERGY 2022 etkinliklerinde, Kuzey Afrika ve Sahra altı ülkelerindeki çevresel zorluklar ve fırsatlar, tartışmanın bir bölümünün odak noktası olacak.

İtalya’da gerçekleştirilen olan Fuar, Avrupa’daki Ekolojik değişim ile yenilenen ve döngüsel ekonominin yeni modellerini içermesinin yanı sıra malzemelerin ve enerjinin geri kazanılmasından sürdürülebilir kalkınmaya kadar döngüsel ekonominin tüm sektörlerini tek bir platformda toplayacak.

Ziyaretçiler, Avrupa Komisyonu’nun da katılacağı, uluslararası, ulusal ve yerel kurumları, kamu ve özel şirketleri ve bilim dünyasını öne çıkaracak olan Fabio Fava ve Gianni Silvestrini başkanlığındaki Ecomondo ve Temel Enerji Teknik-Bilimsel Komiteleri tarafından geliştirilen sağlam bir küresel konferans önerisi ile karşılanacak.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • Türkiye'nin Makinecileri Rusya'da Putin'le Buluşuyor.

    Türkiye'nin Makinecileri Rusya'da Putin'le Buluşuyor.

    Makine sektörü Rus sanayinin teknolojide stratejik çözüm ortağı olmayı hedefliyor. Rusya Federasyonu’nun en büyük sanayi fuarı INNOPROM’da bu yıl partner ülke olan Türkiye, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Tanıtım Grubu desteğiyle Ekaterinburg’ta tanıtım çalışmaları yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Gül Batur’un katılımıyla gerçeklesen fuarda Türkiye’nin Makinecileri markasıyla tanıtım çalışmaları yaptıklarını belirt... Devamı »