Pazar , 19 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Türkiye Kağıt Sektörü, Uluslararası Yatırımcılar Ve Dünya Pazarları ile Bir Arada

Türkiye Kağıt Sektörü, Uluslararası Yatırımcılar Ve Dünya Pazarları ile Bir Arada

Türkiye’de fuarcılık sektörünün başlangıcından bugüne kadar içerisinde olan Primis Expo Ekibi, sektörlerin en önemli fuarlarından; İDEF, AUTOSHOW, TATEF, HOSTECH BY TUSİD, İPACK, AYMOD, AYSAF’ın ilklerini organize etmiştir.

Türkiye Kağıt Sektörü, Uluslararası Yatırımcılar Ve Dünya Pazarları ile Bir Arada
Uluslararası ölçekte sektöre yön vermiş ve sektörün gelişimine büyük katkı sağlamış Primis Expo ekibi, uzun yıllara dayanan deneyim ve tecrübeleri ile yenilikçi ve ilerleyici ilkeler üzerine bir çatı altında toplanmıştır.

Son yıllarda yapılan büyük yatırımlar ile hızla gelişen Kağıt Endüstrisinin ülkemizde ilk uluslararası organizasyonu Paper Eurasia; Kağıt, Oluklu Mukavva, Hijyenik Kağıt ve Kağıt Ambalaj Teknolojileri Fuarını 26- 28 Haziran 2024 tarihleri arasında AGED Derneğinin desteği ile İstanbul Fuar Merkezinde organize etmeye hazırlanıyor. Başta Mena bölgesi, CIS Ülkeleri ve Avrupa olmak üzere Dünyanın her yerinden kağıt sektörünün en önemli alıcılarını tek bir çatı altında bulacağınız kağıt, oluklu mukavva, hijyenik kağıt, makine ve kağıt ambalaj ürünlerinin sergileneceği Avrasya bölgesinin en önemli ihtisas fuarında siz de yerinizi alın.

26-28 Haziran 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde (İFM) gerçekleştirilecek olan PAPER EURASIA Fuarı, kağıt sektöründeki firmanızın dünya kağıt pazarından daha fazla pay alması ve ileri hedeflerine ulaşmasına direk katkı sağlamayı hedeflemektedir. PAPER EURASIA Fuarı özellikle Avrasya, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde kağıt sektörünün pazar payını artırabilmesi hedefiyle bu bölgelerden fuara daha fazla ziyaretçi getirebilmek için Primis Expo Fuarcılığın uluslararası acente ağıyla pazarlama faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürmektedir. Dünyanın farklı bölgelerinden profesyonel ziyaretçilerin ilgisini çeken Paper Eurasia Fuarı, potansiyel müşterilerle görüşme ve yeni iş bağlantıları kurma imkanı sunuyor.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    İskandinavya’nın İncisi“İsveç”

    PACKWORLD 188. Haziran sayımızda İskandinav yarımadasının, Danimarka ülkesini siz değerli okuyucularımıza tanıtmıştık. Bu sayımızda ikinci ülkesi olan İsveç’i sizlere detaylı bir şekilde sunmaya çalışacağız.... Devamı »