Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Fuarlar / Dünya, Geleceğin Pazarına Hazırlanıyor

Dünya, Geleceğin Pazarına Hazırlanıyor

İSTANBUL FUARCILIK A.Ş. Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin:cnrexpo.com

Dünya, Geleceğin Pazarına Hazırlanıyor
Afrika Kıtası, dünyanın en hızlı büyüyen iki ekonomisinden biri olarak geleceğin en büyük pazarını oluşturacak. Alım gücündeki yükseliş, genç nüfus artışı, tüketim hızı ve talepleri açısından çok da uzak olmayan bir gelecekte kendini üçe katlayacak olan Afrika pazarı, dünyadaki birçok ülkenin de hedef pazarını oluşturuyor.
CNR Holding tarafından, 54 Afrika ülkesi için düzenlenecek olan en büyük uluslararası ticaret platformu Export Gateway to Africa, Türk markalarına, kıta ile yeni ve uzun soluklu ticaret anlaşmaları yapma olanağı sağlayacak. Export Gateway to Africa Fuarı, Afrika’nın kamu ve özel sektör kuruluşlarından gelecek yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacıyı, Türk ekonomisinin lokomotif sektörleri ile bir araya getirecek.
Katılımcı firmaların tüm Afrika pazarına hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlayacak olan fuar, global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde, 02-04 Aralık 2021 tarihleri arasında organize edilecek.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    BeautyEurasia İçin Yeni Tarihi Belirlendi

    16. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı –BeautyEurasia, 25-27 Kasım 2020 olarak belirlenen yeni tarihinde yerli ve yabancı katılımcı ve ziyaretçileriyle ağırlamak için hazırlıklarına devam ediyor.... Devamı »