Pazar , 28 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Uygulamalar / Yenilik ve Sürdürülebilirlik Artık Birlikte Morali Robotik'in Ambalaj Endüstrisindeki Son Teknoloji Çözümleri

Yenilik ve Sürdürülebilirlik Artık Birlikte Morali Robotik'in Ambalaj Endüstrisindeki Son Teknoloji Çözümleri

MORALI robotik ve tutucu sistemleri, yarı otomatikten üstün otomasyona geçişi sağlıyor

Yenilik ve Sürdürülebilirlik Artık Birlikte Morali Robotik'in Ambalaj Endüstrisindeki Son Teknoloji Çözümleri
Morali Robotik ve Tutucu Sistemleri, 1994 yılından beri manipülasyon teknolojisinin liderlerinden biridir. End of Arm Tooling (EOAT) çözümlerimiz çok çeşitli olup, farklı sektörlerde çeşitli gereksinimlere hitap etmektedir. Bu gereksinimler birincil ve ikincil ambalajın yanı sıra yarı otomatik ve tam otomatik üretim süreçlerinin işleme ihtiyaçlarını içerir.

Bu sayıda, mevcut manipülasyon çözümlerimizden birine derinlemesine bakıp ve onun malzeme bileşimini sürdürülebilirlik açısından inceliyoruz.En büyük amaçlarımızdan bir tanesi de gelecek senaryolar için esneklik kazanıp, özellikle Endüstri 4.0 bağlamında sergilemeyi amaçlıyoruz. Ayrıca, bu malzeme çözümünün ambalaj endüstrisinde üretim verimliliğini nasıl artırabileceğini, özellikle tam otomatik süreçlerde, dezenfekte edilmiş çalışma alanlarında güvenlik ve kontaminasyon önleme taleplerinin yüksek olduğu potansiyel durumları da araştırıyoruz.
Etik karar alma taahhüdümüz ve küresel düzeyde sürdürülebilirliğe verilen artan önem göz önüne alındığında, bu yönü stratejik süreçlerimizde önceliğimiz olmaktadır. Yıllardır gıda ve ambalaj endüstrilerine odaklanmamıza ragmen, süreçlerimizin performansını sürekli değerlendiriyor ve iyileştiriyoruz, ambalaj endüstrisinin eğilimlerini ve zorluklarını takip ediyoruz. Bu, manipülasyon çözümlerimiz sektörde ki tüm yeni ihtiyaçları karşılamak için adapte olmamıza fayda sağlamaktadır.
Dijital baskı makinelerinin imkansızı mümkün kıldığı ve yenilikçi teknolojilerin ortaya çıkmasıyla birlikte, dönemin esneklik ihtiyaçları hiç olmadığı kadar yüksektir. Bu bağlamda, bu segmentteki en çok satan ürünümüz vinil vakum emiş kaptır. Yıllarca çeşitli segmentlerden farklı müşterilerle kanıtlanan bu vinil malzemeli emiş kapları, dikkate çeken direnç ve güvenlik performansları sergiler. Önemli olan, vinilin doğal gaz, tuzlu su ve hava gibi doğal kaynaklardan tamamen elde edilmesidir, bu da sürdürülebilirlik hedeflerimizle uyumludur.

Aynı zamanda Vinilin geri dönüştürülebilirliğiyle ilgili önemli bir konuya değinmek gerekirse, bu malzemenin sıfır atık olduğunu ve kolayca geri dönüştürülebileceğini memnuniyetle bildiriyoruz. Bu, sektörün gelişimini desteklemenin yanı sıra, ambalaj endüstrisi müşterilerimizin memnuniyetini artırır. Bunun ötesinde, sürdürülebilir çerçeveleri benimsemek ve sıfır atık elde etmek, vergi teşvikleri de dahil olmak üzere önemli mali tasarruflara yol açabilir.

Sürdürülebilir kaynaklarla özel çözümler geliştirmek için yenilikçi teknolojileri kullanmak, müşteri ve toplumsal sadakati artırmak için çarpıcı bir nedendir. Ambalaj endüstrisi için son manipülasyon çözümlerimizi ve tam otomatik süreçlere yönelik devam eden gelişmelerimizi düşünerek, vinil emiş kaplarımızı gelecek senaryolar için sürekli olarak geliştiriyoruz. En son malzeme olan SMV, özellikle kontaminasyona karşı koruma gerektiren hassas ürünler, böylece kozmetik ürünler, medikal ürünler, elektronik cihazlar ve otomotiv hassas parçalar gibi, üretim sürecinin tamamında ve müşterilere teslim öncesi ambalaj zorluklarına çözüm sunar.



 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • MISIR'IN 5 FARKLI TARİHİ ATMOSFERİNE YOLCULUK

    MISIR'IN 5 FARKLI TARİHİ ATMOSFERİNE YOLCULUK

    Kuzey Afrika’nın kuzeydoğusunda bulunan bir turizm cenneti olan Mısır, görkemli görüntüsüyle nefes kesen ve coğrafya, kültürel ve tarihi zenginliklerinin yanı sıra dalış meraklılarını cezbeden zengin su altı yaşamı ve renkli eğlence hayatıyla da öne çıkıyor.... Devamı »