Pazar , 19 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Makaleler / BST, Baskı Süreçlerinin Sürdürülebilir Optimizasyonu İçin Kalite ve Verimlilik Artırıcı Yenilikler Sunuyor

BST, Baskı Süreçlerinin Sürdürülebilir Optimizasyonu İçin Kalite ve Verimlilik Artırıcı Yenilikler Sunuyor

Baskı Konverting süreçleri ile ilgili kalite güvence sistemleri uzmanı olan BST, üreticilerin üretim süreçlerini daha verimli, sürdürülebilir ve güvenilir hale getirmelerine yardımcı olmak için drupa'da gerçek bir havai fişek gösterisi sunuyor.

BST, Baskı Süreçlerinin Sürdürülebilir Optimizasyonu İçin Kalite ve Verimlilik Artırıcı Yenilikler Sunuyor
BST'nin "SİZİN İÇİN" kampanyasına uygun olarak, tüm yeniliklerin odak noktası iki şekilde fayda sağlayan kullanıcıdır:
Kolaylaştırılmış, sezgisel kullanım ve minimum atıkla mükemmel baskı sonuçları. Bu, BST standı 10 C21'de sergilenecek olan BST'nin dijital olarak ağa bağlanabilen, kaliteyi artıran baskı yönlendirme ve kayıt kontrol, baskı izleme ve denetim sistemleri ile mümkün olmaktadır. Yeni, geliştirilmiş işlevlerle, endüstri tarafından tanımlanan standartların çok ötesinde performans sağlarlar. Ziyaretçiler ayrıca, üretim süreçlerini merkezi olarak işletmek, kontrol etmek, analiz etmek, optimize etmek ve belgelemek için kullanılabilen ve olası karmaşıklığı açısından sektörde benzersiz olan SMARTData'nın sayısız avantajını yakından tanıyabilirler.

SMARTData - BST pazara hazır yazılım sunuyor
SMARTData ile BST, baskı işlemede kalitenin nasıl daha da artırılabileceği, iş süreçlerinin kullanıcı için nasıl basitleştirilebileceği ve raporlamanın nasıl daha da anlamlı hale getirilebileceği gibi sektörler arası sorulara çözüm sunuyor. SMARTData bu zorlukları iki yönden ele almaktadır. Bir yandan, iş verilerinin artık her sistem için manuel olarak girilmesi gerekmiyor, ancak doğrudan ERP, MIS sistemi veya baskı öncesinden ayrı sistemlere merkezi olarak beslenebiliyor. Bu da zamandan tasarruf sağlar ve hatalara karşı hassasiyeti azaltıyor. Öte yandan, BST'nin SMARTData'sı sektördeki geleneksel sistemlere kıyasla verilerle daha akıllı bir şekilde çalışmaktadır. SMARTData verileri yalnızca yerel olarak depolamakla kalmıyor, aynı zamanda modern bir RESTful API ile bir veritabanında dijital ikiz şeklinde birden fazla süreç arasında senkronize edebiliyor. Bu, sağlanan süreç verilerinin ve kalite raporlarının çok daha doğru olduğu anlamına gelir ve hataları tam olarak kontrol etmek, ortadan kaldırmak ve gelecekte bunlardan kaçınmak için ideal bir temel sağlar. SMARTData arayüzü ile donatılmış sınırsız sayıda BST sistemi uygun şekilde entegre edilebilir.

SMARTData özellikli kayıt kontrolü - UV kaplamalar için ilk kez
BST'nin tüm yaygın baskı süreçlerinin in-line baskı makineleri, takım istasyonları ve insetter uygulamaları için ünlü register kontrol sistemi regi_star 20, SMARTData sayesinde artık müşteri ortamına tam olarak entegre edilebilir. Bu, işlerin doğrudan baskı öncesinden BST sistemlerine yüklenebileceği ve verimli bir şekilde işlenebileceği anlamına gelir. Sağlanan süreç verileri optimizasyona yardımcı olur, böylece potansiyel israf daha da aza indirilebilir.
Regi_star 20'nin dünya çapında tanınan RSH sensör ailesi drupa'da yeni bir UV sensörü ile genişletilecek. Yeni sensör, 370 ila 390 nanometre arasındaki dalga boyu spektrumunda UV kaplamaları tespit etmek ve taramak için kullanılabiliyor. Standart bir sensör gibi kullanıldığında, UV kaplamalar hızla ayarlanabilir ve baskı kurulum süreci son derece hızlandırılabilir.  Üretim süreci boyunca UV kaplamanın kalıcı olarak kayıt altında olması sağlanır. Tüm bunlar atık, zaman ve maliyet tasarrufu sağlar ve daha yüksek kalite ve daha fazla sürdürülebilirliğe katkıda bulunur.
Regi_star 20'ye ek olarak, evrensel olarak uygulanabilir TWINStar kayıt kontrol sistemi drupa'da sergilenecek - kompakt sistem özellikle takip eden baskı ünitelerini, son işlem veya takım istasyonlarını kontrol etmek ve önceden basılmış malzemeleri yerleştirmek için etkileyicidir.

Baskı yönlendirmesi: Trend belirleyici BST yeni çalışma konseptini sunuyor
BST, ağ yönlendirme sistemleri pazarında tartışmasız 1 numaradır: en yüksek teknik standarttaki çözümleriyle tanınan şirket, tüm uygulamalarda trend belirleyici olarak kabul edilmektedir. BST ürün hattı yönlendirme sistemleri, işlenen malzemenin tam olarak istenen konumda olmasını sağlayarak israfı ve duruş süresini etkili bir şekilde en aza indirir. Kullanışlı: Müşteriler yeni ve daha basit bir işletim konsepti ile daha fazla esneklik kazanıyor. Yeni Commander SMART COM 100, ilk kez sensör ve kontrol ünitesinin tek bir kontrol noktasından çalıştırılmasına olanak tanıyor. Bu, yeni ekr CON 610 kontrol ünitesini ve selefi CLS Pro 600'ün sadece yarısı boyutunda olan ve optimize edilmiş sensör teknolojisi sayesinde daha da iyi kontrol sonuçları sağlayan yeni CLS CAM 200 sensörünü içerir.

Bu yeniliklere ek olarak BST, güvenilir ve klasik baskı yönlendirme sistemleri olan FRAMEGuide ve COMPACTGuide'ı da sunacak. BST baskı yönlendirme sistemleri arayüzlerle donatılabilir ve örneğin SMARTData ile veya SMARTData aracılığıyla süreç verilerini değiştirebilir.

iPQ-View baskı denetim sisteminin daha da geliştirilmesi
Müşterilere görüntü kalitesi, sürdürülebilirlik ve uzun ömürlülük açısından daha fazla katma değer sağlamak için BST, uzun yıllardır pazarda yer alan iPQ-View üst düzey video baskı denetim sistemini daha da geliştirdi. iPQ-View artık enerji tasarruflu, dayanıklı yüksek performanslı LED'ler ve diğer pratik yeniliklerle birlikte en son CMOS sensör teknolojisine sahiptir.  Buna ek olarak, zor kurulum ortamlarında daha fazla esneklik sağlamak için gövde boyutu önemli ölçüde küçültülmüştür.

Tamamen dijital baskı sistemleri için yapay zeka tabanlı denetim ve kontrol çözümü
BST'den iPQ-Check, çok çeşitli malzemeler üzerine baskı için önde gelen denetim sistemidir. Kalite yönetimi için akıllı bir araç olan iPQ-Check, %100 baskı görüntüsü denetimini tüm baskı formatı boyunca yüksek kaliteli baskı denetimi ile birleştirir ve baskı kalitesini sürdürülebilir bir şekilde iyileştirir. iPQ-Center'ın bir parçası olarak, hem denetim hem de baskı izleme, nispeten ucuz ve basit bir çözüm olan PROView baskı izleme sistemi de drupa'da ilk kez sergilenecek. Dakikada 1.000 metrelik maksimum baskı hızında bile güvenilir baskı görüntüsü izleme olanağı sağlıyor.

Müşteriler ayrıca verilerin süreçler arasında kullanılmasına olanak tanıyan isteğe bağlı SMARTData entegrasyonundan da yararlanır.

Yeni iPQ-Check Digital denetim sistemi dijital baskı sistemleri için kullanılıyor. SMARTData sayesinde iPQ-Check Digital müşterinin iş akışına tamamen entegre oluyor: İşler baskı öncesinde oluşturuluyor, ardından SMARTData Preparation'a yükleniyor, burada veriler denetim için hazırlanıyor ve iPQ-Check Digital'e aktarılıyor. Dijital süreç, operatörsüz iş kurulumu, otomatik iş değiştirme, ilk formattan itibaren tam denetim ve bir adetlik iş boyutları sağlar. Buna ek olarak, dijital baskıdaki belirli baskı hataları, baskı kalıbı arızalarını temsil eden dar çizgiler ve bükülme hataları gibi sürece özgü hata sınıfları ile kontrol edilebilir.

Daha da hassas hata sınıflandırması için, hem iPQ-Check hem de iPQ-Check Digital artık veri seti yapay zeka kullanılarak oluşturulan ek bir hata sınıfı sunmaktadır. Örneğin, müşteriye özgü hatalar veya sivrisinekler gibi yüksek alaka düzeyine sahip hatalar daha net bir şekilde sınıflandırılabilir ve daha ileri değerlendirmeye önemli bir katkı sağlayabilir.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • PLAST EURASIA İSTANBUL 2019 FUARI'NA REKOR ZİYARETÇİ!

    PLAST EURASIA İSTANBUL 2019 FUARI'NA REKOR ZİYARETÇİ!

    Fuar Gelecek Yıl 2-5 Aralık Tarihleri Arasında... TÜYAP tarafından PAGEV (Türk Plastik Sanayicileri Arastırma, Gelistirme ve Egitim Vakfı) is birligi ile düzenlenen Plast Eurasia Istanbul 2019, 29.Uluslararası Istanbul Plastik Endüstrisi Fuarı, 40 ülkeden 1.085 firma ve firma temsilciligi ve 106 ülkeden 52.361 sektör profesyonelini 4 – 7 Aralık tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece, Istanbul’da bir araya getirdi.... Devamı »
  • Balparmak'a Ödül...

    Balparmak'a Ödül...

    Balparmak, Çok Sevilen Reklam Kampanyası “Bilimle Süzülen Bal” ile Temel Gıda Kategorisinde Altın Effie Ödülü’ne Layık Görüldü!... Devamı »