Pazar , 19 Mayıs 2024
HABERLER
ANASAYFA / Röportajlar / “Bizim Uzmanlığımız Sizin Avantajınız”

“Bizim Uzmanlığımız Sizin Avantajınız”

Grandpack Firma Sahibi Fatma Gölgeci ile birlikte keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Teknolojiyi ve inovasyonları yakından takip ettiklerini belirten Gölgeci, "Esas hedefimiz ve projelerimiz; baştan sona müşterilerimizin üretim sürecinde kaliteli ve doğru yatırım yapmalarını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

“Bizim Uzmanlığımız Sizin Avantajınız”
GRANDPACK Firma Sahibi Fatma Gölgeci/ Company Owner

Grandpack, 15 yıllık deneyim ile müşterilerine; yüksek kalite sonuçlar için güvenilir üretim süreçleri sağlayarak ambalaj inovasyonlarında standartları belirleme imkanı sunan profesyonel bir firma. Bu anlamda Grandpack bulunduğu konuma gelebilmek için nasıl süreçlerden geçti? Bahsedebilir misiniz?
Öncelikle 15 yıl boyunca bu işin imalatında bulunduğumuz ve müşteri taleplerini karşıladığımız için hem makine kısmında hem alıcı/müşteri kısmında problemleri, istekleri ve talepleri daha iyi gözlemleyebiliyoruz. Deneyimlerimizle müşterilerimizin yapmak istedikleri yatırımlarda onları doğru makineye yönlendirip doğru yatırım yapmalarını sağlıyoruz. 15 yıllık süreçte de fuarları, teknolojiyi ve inovasyonları yakından takip ediyoruz ve takip etmeye de devam edeceğiz.

Müşterilerinize satın alma konusunda hizmet vermekle kalmıyor aynı zamanda danışmanlık, teknik destek ve eğitim gibi hizmetlerle de yardımcı oluyorsunuz. Bu konuda biraz bilgi verir misiniz?
Genelde müşterilerimiz yeni makine alımlarında ve kapasite yükseltmek için yaptığı ürün ve hizmet alımlarında; Makine Sektör Bilgisi olsun ya da olmasın, bizden beklentisi doğru ve uzun soluklu bir yatırım sağlamak oluyor.
Bu anlamda, makine belirlenip alıma karar verildiğinde sözleşme aşamasından başlayıp teşvik kapsamı, alan belirleme, imalatta ihtiyaç duydukları hava ve elektrik gibi ihtiyaçlarda tüm deneyim ve tecrübemizi müşterilerimizle paylaşıyoruz. Bunların tamamı bittikten sonrada servis ihtiyaçları ya da farklı bir konuda ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.
 
Birçok proje teslim etmiş olan Grandpack hizmetleri ile müşterilerine nasıl bir yol haritası sunuyor?
15 yıllık süreçte 350’nin üzerinde proje teslim etmiş olan bir firma olarak;
Öncelikle müşterilerimizin taleplerini belirliyoruz, projelendiriyoruz. İmalatçı firmalarımızla ortak çalışmalar yapıyoruz. Anlaşma sürecinden başlayıp imalat süreci, teslimat süreci, eğitim süreci ve müşterilerimizin üretiminde ihtiyaçlarının tamamında destek veriyoruz.
 
Satış ve satış sonrasında sağladığınız teknik destek çalışmalarınız hakkında bilgi verir misiniz? Kalite konusunda müşterilerinize ne gibi garantiler sunuyorsunuz?
Çalıştığımız imalatçı firmalarımızla birlikte satış sonrası teknik desteği hızlandırmak üzere imalatçı firma ile eş zamanlı hareket ediyoruz. İçeriden ve dışarıdan imalatın aksamaması adına sesli ve görüntülü uzaktan erişimle makinalara müdahale ediyoruz. Problem çözülmezse aynı gün ya da mesafeye bağlı olarak, en geç 2 iş günü içerisinde yerinde müdahale ediyoruz.
 
Varsa yeni yatırım planı, ürün veya projelerinizi anlatır mısınız?
Sektörlerin en iyisi ve kaliteden ödün vermeyen firmalarla aynı çatı altında grup şirket olarak ilerliyoruz. Makinaların garanti süresi içinde ve garanti süresi bitiminde teknik destek ve yedek malzeme ihtiyaçlarını aksatmadan ilerliyoruz.
Grup şirket olarak bünyemizde; üretim makinaları, dik dolum makinaları, yatay flowpack makinaları, besleme ve otomasyon sistemleri, termoform dolum makinaları ve kolileme makinaları ile müşterilerimizin her türlü ihtiyacını sağlayabilecek makine paketleme sistemleri bulunmaktadır.
 
Grandpack olarak okuyucularımıza satın almalarda nelere dikkat etmelerini önerirsiniz?
Makine alımlarında araştırma yapmadan acele karar vermemeleri, işi bilen doğru firmalarla ilerlemeleri, makine fiyatlarını ve makine ihtiyaçlarını doğru belirlemeleri gerekmektedir.
Bu konu çok önemli olup gerekli çalışmalar ve araştırmalar yapılmazsa 2-3 yıl gibi kısa sürede tekrar yatırım yapmaları kaçınılmaz olabilir.
 
Grandpack’ın Türkiye ve dünya pazarında sahip olduğu konumundan ve çalışmalarından bahsedebilir misiniz?
Grandpack, Türkiye ve dünya pazarında her türlü ihtiyacı karşılayarak müşterilerinin her sorusuna ve sorununa yanıt bulabildiği bir firmadır. Bu da, bizim müşterilerimizden aldığımız geri bildirimlerinden ve memnuniyetlerinden doğru bir yolda ve konumda ilerlediğimizi gösteriyor.
 
Dünyadaki paketleme sektörünün gelişim sürecini irdeleyecek olursak bu gelişimin Türkiye’deki yansımalarını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Dünya’daki paketleme sektörünün gelişimi Türkiye’de de hızlı bir şekilde ilerliyor. Çok kaliteli üretim yapan firmalar bulunmakta. Müşteri taleplerini karşılayacak neredeyse tüm makineler üretiliyor. Bu da gözlemlediğimiz kadarıyla yurt dışından Türkiye’ye müşteri taleplerini artırıyor.
Fiyat, kalite, inovasyon ve teknoloji konusunda gelişmeleri yakından takip eden üreticilerimiz sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyoruz.
 
Son olarak neler söylemek istersiniz?
Bize vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederiz. Üretim firmaları sorularının ve sorunlarının her türlü çözümü için bize ulaşabilirler.  Sektörde bulunduğumuz süreçte edindiğimiz bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmaktan memnuniyet duyarız.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR

  • 1 LT Bitkisel Yağ Dolum ve Kapatma

    1 LT Bitkisel Yağ Dolum ve Kapatma

    FILL TECHNIC Makine Dolum ve Paketleme Sistemleri her çeşit içecek ve sıvının dolum hatlarını anahtar teslimi olarak kuran bir firmadır. Gelişen yeni teknolojileri yakından takip eden firma yeni nesil dolum sistemleri ile siz müşterilerine hizmet vermektedir.... Devamı »