Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / ARBURG İlkbaharda Yeni Bir Hybrid Jubile Makinası ile Süpriz Yaptı.

ARBURG İlkbaharda Yeni Bir Hybrid Jubile Makinası ile Süpriz Yaptı.

Arburg'un Plast Avrasya fuarında tanıtacağı sektörlerin başında Ambalaj, elektronik, otomotiv ve medikal geliyor.

ARBURG İlkbaharda Yeni Bir Hybrid Jubile Makinası ile Süpriz Yaptı.
Arburg'un Plast Avrasya fuarında tanıtacağı sektörlerin başında Ambalaj, elektronik, otomotiv ve medikal geliyor.

ARBURG Türkiye 22-25 Kasım 2023 tarihleri ​​arasında İstanbul Plast Avrasya fuarı salon 11'deki 1114 B numaralı stantta yeni hibrit makine teknolojisine sahip Jübile - Allrounder 470 H makinasini ilk defa sergileyecek.

Arburg Türkiye Genel Müdürü Sn. Engin Malcan sektörlerin yatırımı konusunda olumlu düşünüyor: “Elektrikli sürücü enerji verimliliği açısından giderek daha da önem kazanıyor. Yeni hibrit makine teknolojimiz, hidrolik makinelerin karşısında enerji tasarrufu sağlayan bir alternatif arayan ancak aynı zamanda bunların kanıtlanmış avantajlarından da yararlanmak isteyen müşterilerimiz için özellikle ilgi çekicidir. Çünkü elektrikli kapama ünitesi ve hidrolik enjeksiyon ünitesinin birleşimiyle artık tam olarak pazarın talep ettiği hibrit çözümü yarattık.”


Hehl ailesinin 100 yıl kutlama vesilesiyle Arburg ilkbaharda yeni bir hybrid Jubile makinası ile süpriz yaptı.



Bu makina ile, satın alma ve işletme maliyetlerinin yanı sıra CO2 ayak izinin de önemli ölçüde azaltılabileceği anlamına gelir. Plast Avrasya'da, 1.000 kN kapama kuvvetine sahip çok yönlü 470 H “Premium makina”, Türkiye’de ambalaj sekötürne yönelik bir uygulama ile ilk defa sergilenecek. Arburg Jübile makinası, Usluoğlu Kalıp firmasın 2 gözlü kalıbı ve yeni lineer robot Multilift 8 sistemi ile birlikte PP'den bardak üretecek.

Enerji tasarrufu ve kaynak tasarrufu sağlayan, üretim açısından verimli, kullanıcı dostu ve aynı zamanda güvenilir olan gelişmiş yeni hibrit makine teknolojisi her yönüyle etkileyici.

Performans çeşitleri “Konfor”, "Premium" ve "Ultimate" uygulamaya göre % 50'ye kadar daha az enerji tüketimi ve 12.000 kilograma kadar daha az CO2 emisyonu sağlar. Çeşitli enjeksiyon üniteleri ve çok sayıda opsiyonlar ile Hidrive serisi, müşterinin gereksinimlerine göre tam olarak uyarlanabilir.
Alman aile şirketi büyük beğeni topladı.

Arburg Türkiye, ülkede yüksek kaliteli enjeksiyon kalıplama teknolojisi, mükemmel servisi, sorunsuz yedek parça temini ve çözüm odaklı satış danışmanlığıyla tanınmaktadır. Allrounder, başlangıçta ticaret ortağı olan BHK Makine şirketi aracılığıyla 55 yılı aşkın süredir Türkiyede varlığını sürdürüyor. 1996 yılında Arburg Türkiye'de kendi şubesini kurdu. Genel Müdür Engin Malcan ve 18 kişilik ekibi, 2001 yılından bu yana Arburg Türkiye'nin dinamik gelişimine yön veriyor. İhracat açısından yoğun olan bu ülkede, müşterinin gereksinimlerine tam olarak uyarlanan birinci sınıf enjeksiyon kalıplama makineleri alanında Arburg artık bir pazar lideridir. Türkiye şubesinde eğitim ve seminerler için 210 metrekarelik bir showroom bulunmaktadır.
 

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR