Pazartesi , 29 Nisan 2024
HABERLER
ANASAYFA / Haberler / SARAÇ’TAN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ

SARAÇ’TAN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ

55 yılı aşkın bir süredir tüm dünyada plastik işleme makinelerinin tedariki, satış sonrası müşteri memnuniyeti ile sektörün önde gelen, güçlü ve rekabetçi firmalarından biri olan Saraç Plastik, bu yıl sektöre Full Elektrikli Enjeksiyon makinelerini sunuyor.

SARAÇ’TAN FULL ELEKTRİKLİ AE SERİSİ
1-4 Aralık Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Plast Avrasya Fuarı’nda tanıtacağı makinelerin başında SRC-AE 120 ton Full elektrikli plastik enjeksiyon makinesi geliyor. Japon ARGE ve tasarımı ile üretilen bu makinelerin kapama güçleri 400 kN ile 5500 kN arasında olup, hız, hassasiyet ve tasarrufla birlikte, makinenin tamamen elektrikli olması karbon salınımını önemseyen firmalar için ideal bir çözüm olarak ortaya çıkıyor. Bu yeni seri, özellikle medikal, ambalaj, teknik parça, ilaç ve kozmetik sektörlerindeki yüksek hassasiyet gerektiren parça üreticilerine yüksek kalite ve hassas üretim avantajı sağlıyor. Ayrıca SRC-AE makinelerinin öne çıkan özelliği arasında kullanıcı dostu dokunmatik ekranlı, Avusturya menşeli KEBA PLC ekran da yer almaktadır. Birden fazla vida çapı opsiyonları ile enjeksiyon ünitesi boyutları ve daha yüksek enjeksiyon basınçları standart olarak sunuluyor.

Full elektrikli SRC-AE serisi, hidrolik makinelere göre %50-70 daha az enerji kullanıyor. Bu makineler, minimum yağlama maliyetleri, hidrolik makinelerde olduğu gibi hidrolik yağın soğutulmasına gereksinim olmaması gibi standart uygulamalarla enerji tasarrufu, azaltılmış su tüketimi, gürültü seviyelerinin önemli ölçüde düşürülmesi gibi birçok avantaj sağlayarak, verimlilik elde edilmesine ve üretim maliyetlerini düşürmeye odaklanıyor. Bu özellikler yüksek güvenilirlik, tekrarlanabilirlik ve hassasiyeti temin ediyor.

Saraç’ın Plast Avrasya Fuarı’nda öne çıkaracağı diğer bir ürünü ise ServoTech serisinden servo hidrolik, enerji tasarruflu SRC 260-TS. Bu model yeniden düzenlenmiş tasarımı, eski modele göre önemli ölçüde daha dayanıklı yapıya sahip olması, daha geniş kolon arası mesafesi, ve daha büyük enjeksiyon gramajları ile ön plana çıkıyor.

Saraç, en yeni Full elektrikli ve ServoTech serisine ait bu modelleri Plast Avrasya Fuarı 2. Salon, 208 A standında kalıp ve robotla çalışırken sergileyecek, teknik personel ve satış personeli müşterilerin sorularını cevaplamak ve isteklerini karşılamak için fuarda hazır bulunacaklardır.

0 YORUM

YORUM YAPIN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BAŞLIKLAR